fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Editura Herg Benet anunta lansarea Concursului de debut – editia 2014

Editura Herg Benet anunță lansarea celei de a patra ediții a concursului de debut – ediția 2014 – secțiunea proză. Perioada de desfășurare a concursului este 15 iulie – 15 septembrie 2014.

concurs_debut_Herg_BenetÎncepând cu acest an, se accepta numai manuscrise de proză, de la autori care nu au mai publicat nicio carte cu ISBN până la data de 15 septembrie 2014. Înscrierile se vor face exclusiv în format electronic, la adresa de email debut@hergbenet.ro.

Decizia de publicare va fi dată de către Alexandru Voicescu, directorul editurii Herg Benet, pe baza recomandărilor comisiei de recenzori ai editurii. Începând cu acest an nu va exista un alt juriu de specialitate. Deviza sub care se va desfășura concursul este “No democracy”. Va fi declarat câștigător un singur manuscris de proză, care va fi publicat în cursul anului 2015 la editura Herg Benet. Motivația juriului nu va fi justificată pentru manuscrisele respinse.

Important! Participanții la concurs trebuie să cunoască direcția editorială Herg Benet. Este recomandată lecturarea a cel puțin unei cărți de proză apărute sub egida editurii Herg Benet.

Vezi aici cartile aparute la Editura Herg Benet.

Notă: Editura Herg Benet este o entitate privată și nu are obligații față de marea masă a populației. Gândiți-vă bine înainte să trimiteți manuscrise. Respectul pentru cititorii noștri este singurul care contează. Bălăriile nu sunt acceptate. Vă rugăm nu insistați!

Comunicat de presa Editura Herg Benet

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

"Oamenii eternitatii nu se tem niciodata", de Shani Boianjiu

Next Article

Când încerci să devii altcineva (recenzie la cartea "Oamenii delfin", de Torsten Krol)

Related Posts
Clubul de carte Litera
Citește mai mult

Invitație la Clubul de carte Litera!

Jurnalistul cultural Marius Constantinescu este amfitrionul întâlnirilor cu cititorii în clubul de carte Litera. Ajuns în al șaptelea…

Total
0
Share