fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Concurs: ne spui ce ai vrea să citești și poți câștiga acea carte!

Update – Rezultate Concurs. Am încheiat și acest concurs. Mulțumim pentru participare. De această dată câștigătoare a fost Dana, comentariul nr. 78. Felicitări și vă mai așteptăm cât de curând la un nou concurs.

Vezi aici toți înscrișii în tragerea la sorți


Salutare, concursul nostru se bucură de mare popularitate așa că mai facem o ediție. Este un concurs simplu prin care noi aflăm ce vă mai doriți să citiți, iar cel mai norocos dintre voi câștigă cartea pe care și-o dorește. Premiile le trimitem prin curier, în 2-3 zile după încheierea concursului. Hai, ne spui și tu ce ai vrea să citești?

În tragerea la sorți intră doar răspunsurile postate ca și comentariu la acest anunț, aici, pe blog!

Perioada de concurs: 31 octombrie – 8 noiembrie 2018.

Ce trebuie să faci?

1. Intră aici și alege cartea pe care ai vrea să o câștigi. Spune-ne într-un comentariu la acest articol numele cărții, autorul și prețul cărții din momentul în care ai văzut-o (formularul de comentarii îl găsești mai jos). – Click aici pentru a-ți alege cartea de concurs!

2. Dacă nu ai făcut-o deja, abonează-te la newsletter-ul nostru. O poti face folosind formularul de mai jos, sau dând click aici.

Nu acceptăm decât o singură înscriere de la fiecare adresă IP. Vrem să acordăm șanse egale tuturor participanților. Mult succes!

bogdan
Total
0
Shares
160 comments
  1. As dori cartea Cele mai frumoase legende ale lumii repovestite de Katharina Neuschaefer, costa 59,99 lei.

  2. Essential Korean Grammar: Your Essential Guide to Speaking and Writing Korean Fluently!–Laura Kingdon 83,99 lei

  3. Cartea pe care aș dori să o citesc este Nevoile lui, nevoile ei, autor Willard F. Harley Jr., iar prețul este 31,99 lei

  4. Diana Gabaldon – Pachet Crucea de foc (vol 1 si 2) , 126 lei pentru ca am toata seria anterioara, si nu gasesc pe stoc vol 1, doar pachetul cu ambele volume sau vol. 2

  5. ,,Dictionar ortografic al limbii romane. Dictionarul elevului destept” , Editura Litera – 16,99 lei (reducere de la 24,90)

  6. Bună ,nu stiu dacă fac bine sau nu să mă înscriu la acest concurs. Cititul este viața mea atunci când sunt tristă sau fericită. Câteodată sufăr o data cu personajele și imi place mai ales că mă transpune într-o lume nou. Am citit o grămadă de cărți de la seri până la cele mai banale povești de dragoste, SF,dramă, horro și lista poate continua. Dar acum că am ocazia să imi spun dorința atunci poate merită. Este o carte la care am așteptat de doi ani de zile să o traducă: Lasă-mă să te iubesc -Jennifer L. Armentrout ,23.99 lei. Din păcate nu am cărțile decât în format PDF, le ador mai ales această serie sau orice carte scrisă de ea,la multe nu am avut ocaiza sa citesc din multe motive financiare. Dar cum am zis pe viitor după ce termin facultate și mă voi angaja..jumate din salariu o să îmi iau cărțile pe care eu nu le-am putut cumpăra acum. Multumesc și oricine ar castiga o sa fie foarte norocos. Mult succes tuturor.

  7. Traditia crestina. O istorie a dezvoltarii doctrinei. Spiritul crestinatatii rasaritene (600-1700), Vol. 2 – Jaroslav Pelikan. Pret: 38,99 lei

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
transport gratuit

Promoție Libris: Transport Gratuit prin curier la orice comandă (doar azi, 31 octombrie 2018)

Next Article
transport gratuit

Transport gratuit la orice comandă la Elefant (1-4 noiembrie 2018)

Related Posts

Total
0
Share