fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Copiii care vor veni la miniLibri vor putea face schimb de cărţi între ei

Singurul târg de carte destinat exclusiv copiilor, miniLibri, se desfăşoară anul acesta între 7 şi 9 decembrie în Plaza România. Intrarea este liberă, iar iubitorii de lectură vor avea ce să aleagă: cele mai frumoase cărţi pentru copii, softuri educaţionale şi e-readere.

În plus, copiii care vor veni la miniLibri vor putea face schimb de cărţi între ei. Trebuie doar să îşi aducă de acasă cărţile de care s-au plictisit sau care nu mai corespund vârstei lor, iar la târg, după negocieri chibzuite cu alţi copii, se vor căpăta cu noi poveşti, noi legende, noi aventuri. La miniLibri se vor colecta în acest an şi cărţi pentru biblioteci rurale, deci vă aşteptăm nu numai să plecaţi cu cărti, ci şi să veniţi cu ele la târg.

Din programul târgului: jocuri, concursuri amuzante şi tombole cu premii, ateliere de imaginaţie – activităţi de scris şi ilustrare poveşti, dar şi o expoziţie cu vânzare – obiecte decorative create de copiii de la Grădiniţa Bambi. Nici în acest an, la cea de-a şasea ediţie a târgului, nu vor lipsi vedetele, care vor veni să citească sau să reinventeze poveşti cu ajutorul celor mici.

Târgul va fi deschis între orele 10.00-22.00.

Scopul acestui târg este să stârnească interesul copiilor pentru citit şi să transforme lectura într-un mijloc de relaţionare între părinţi şi copii.

“Toate fondurile obţinute din donaţii şi sponsorizări vor fi investite în continuarea programului “Un start bun în viaţă”. Obiectivul acestui program este de a organiza servicii de educaţie timpurie de calitate, în parteneriat cu autorităţile locale, în zone urbane cu economie slab dezvoltată, cu populaţie mixtă din punct de vedere etnic.”, spune Carmen Lică, director executiv CEDP Step by Step, organizator miniLibri.

Târgul de carte miniLibri este organizat de Centrul Step by Step pentru Educaţie şi Dezvoltare Profesională, Grădiniţa Bambi, Şcoala Step by Step, Centrul 2 FasTracKids şi este susţinut de Plaza România.

Partenerii evenimentului sunt: ProCredit Bank, UNIQA Asigurări, Dorna, Walmark, Danone, Primola, Teatrul Ion Creangă, Asociaţia Naţională a Bibliotecarilor si Bibliotecilor Publice din România, Prefectura Bucureşti.

Partenerii media sunt: 24-FUN, Adevărul, Centrul Vechi, Clopoţel.ro, Copilul.ro, Dilema Veche, Europa FM, Eva.ro, Grădiniţe.com, Ioana, Itsy Bitsy, Lilik.ro, Mămica.ro, Melc-Codobelc.ro, Ring, Revistatango.ro, Sfatulpărinţilor.ro, Superbebe, Urbankid.ro, Bookuria.info.

Mai multe informaţii despre târg găsiţi pe:

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Nemira ofera super premii pasionatilor de lectura

Next Article

Flash News Gaudeamus 2012: Lansare neconvetionala la standul Curtea Veche Publishing

Related Posts

Total
0
Share