fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Copilul tau vorbeste germana si nu-l intelegi? Pune mana pe o carte!

carti_limbi_straineE si o gluma titlul nostru de mai sus, dar ascunde si un dram de realitate. Avem prieteni care au copii pe la gradinite, scoli. Si pe acolo, optional, invata si ceva limbi straine. Unii dintre ei chiar germana. Parintii nu stiu “o boaba” de germana. Initial a fost frumos, copiii baiguiau cateva cuvinte, timid incercau si scurte propozitii. Timpul a mai trecut, copiii sunt silitori, au invatat. Si acum “rup bine” nemteste. Prietenii parinti si-au dat seama ca au o mare problema: “ce spune asta micu’?”.

Si uite-asa au ajuns cei mari sa se simta nevoiti sa o ia pe urmele celor mici in deslusirea limbii germane. Si, normal, au nevoie de carti. Cum timp prea mult pentru studiu nu au, au incercat si incearca in continuare sa tina pasul cu cei mici invatand si distrandu-se cot la cot cu ei cu minunate carti in limba germana pentru copii de la books-express.

Daca treceti printr-o perioada asemanatoare va recomandam sa va uitati cu atentie in oferta de aici, veti gasi carti in mai multe limbi straine, nu doar in germana.

Daca nu aveti problema de mai sus, tot va recomandam cartile in limbi straine de la books-express. Gasiti tot ce va intereseaza in materie de carti in limbi straine (si pentru copii, dar si pentru adulti), la preturi foarte bune.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

4 carti cadou de Paste de la Litera

Next Article

Mare surpriza, maine, la elefant...

Related Posts

Total
0
Share