fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Creatorul lui Hannibal Lecter se întoarce

Creatorul lui Hannibal Lecter se întoarce. În Miami, o casă pe plajă care a fost cândva a lui Pablo Escobar conține ceva extraordinar de prețios și singura persoană care are acces la misteriosul tezaur este un om pe nume Jesus. Complet infirm, acesta conduce cu o mână o rețea de crimă organizată, Ten Bells, iar cu cealaltă manipulează un ticălos sinistru –  Hans-Peter Schneider. Cartea este „Cari Mora”, opera creatorului lui Hannibal Lecter, Thomas Harris. (The Guardian)

Cele mai bune promoții la cărți de azi sunt la Elefant și Libris.

Ciocnirea titanilor economici prinde cărțile la mijloc. Cărțile care sosesc în SUA din China sunt în situația de a fi taxate cu 25% în războiul comercial dintre cele două mari puteri, care include bunuri în valoare de 300 miliarde de dolari. (pen.org)

Președinția Trump în literatura lui Wolff. Volumul II. Administrația Trump îi dă ocazia lui Michael Wolff, autorul bestsellerului „Fire and Fury”, să vină cu un nou volum despre contestatul președinte de la Casa Albă. Cartea, intitulată „Siege”, ar urma să fie lansată în luna iunie. (ew.com)

Milioane de cărți gratuite pentru elevii fără șanse la educație. Spread the Word Nevada, organizație non-profit din Las Vegas, continuă eforturile de a împărți cărți copiilor cu mijloace materiale reduse și cu șanse mici la educație. Organizația a dat deja peste cinci milioane de volume din 2001 încoace. (ktnv)

Amantul doamnei Chatterley” are interdicție de a părăsi Marea Britanie. Un exemplar adnotat al faimosului volum „Amantul doamnei Chatterley”, semnat de D.H. Lawrence, care a făcut obiectul unui proces în urmă cu câteva decenii, este blocat temporar la export prin ordinul ministrului britanic al Artelor, Michael Ellis. Cartea a fost câștigată la o licitație, contra sumei de 56.250 de lire sterline. (CNN)

Roxana Ichim Istudor
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
elefant.ro

17 milioane de cărți livrate de elefant.ro din 2010 și până în prezent

Next Article
Fiica ceasornicarului

Recenzie la cartea Fiica ceasornicarului, de Kate Morton

Related Posts

Total
0
Share