fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Cu ce autori te-ai imprietenit in aceasta vara?

Sunt autori care “merg” mai bine vara, altii iarna. Doar cativa sunt aceia care indiferent de anotimp ne pot tine cu cartea-n mana si cu rasuflarea taiata. Dar chiar si asa, autorii “de sezon” ne tin simturile treze si ne obliga sa vedem ciclicitatea anotimpurilor ca pe o dulce asteptare de noi povesti. Fiecare dintre noi are, cel mai probabil, 2-3 autori pe care i-ar citi cu mare placere intr-o perioada anumita a anului. Desi nu avem cea ma torida vara, caldura ne impinge totusi spre locuri cu umbra unde putem petrece ore in sir in compania unor personaje ce ni se destainuie pagina cu pagina.

Daca aveti nevoie de o mica indrumare si daca nu v-ati gasit inca autorul de sezon, va propun sa va uitati putin prin Biblioteca Polirom. Sunt carti cu povesti interesante, scrise atat de autori consacrati, dar si de nume ce inca mai asteapta sa fie descoperite. In plus, in aceasta perioada cartile din Biblioteca Polirom beneficiza si de o importanta reducere de pana la 78%. Aveti, astfel, sansa de a testa mai multe nume si de a va aventura in cat mai multe povesti.

Daca ti-ai gasit povestea in Biblioteca Polirom spune-ne si noua printr-un comentariu.

Ce ne place noua din Biblioteca Polirom:

  • [arrow_list]
    • Cel care ma asteapta, de Parinoush Sanie
    • Tropicul Cancerului, de Henry Miller
    • Joseph Anton. Memorii, de Salman Rushdie
    [/arrow_list]

Biblioteca_polirom

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Pana la 84% reducere la peste 9.000 de titluri de literatura

Next Article

Carti ideale pentru vacanta: activitati distractive pentru copii

Related Posts

Total
0
Share