fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Curtea Veche Publishing pregătește Povești de vacanță la Bookfest 2016

Curtea Veche Publishing vă invită între 1 și 5 iunie la cea de-a XI-a ediție a Salonului de Carte Bookfest. Editura a pregătit pentru cititori reduceri de preț de până la 80 % la toate volumele, cu excepția noutăților de la târg, cărţi la preţuri unice (5 – 10 lei), noi volume și întâlniri cu unii dintre cei mai cunoscuți autori contemporani.

În misiune cu MarianPe 1 iunie sărbătorim Ziua Copilului la Curtea Veche, unde veți avea parte de o mulțime de surprize: reduceri de minim 50% la aproape toate volumele dedicate copiilor, ateliere de povestit si ilustrat in jurul volumelor “De ce zboară vrăjitoarele pe cozi de mătură” de Adina Rosetti și Cristiana Radu și “Mandale dacice, vol 2” de Mădălina Corina Diaconu și Mihai Ionuț Grăjdeanu.

Cunoscutul politist Marian Godina revine in atentia cititorilor, de data aceasta cu o carte pentru copii: “In misiune cu Marian“, un volum ilustrat și plin cu povețe pentru cei mici, dedicat educației rutiere, care va avea lansarea sâmbătă, 4 iunie, începând cu ora 16:00.

Curtea Veche Publishing vă propune ca la aceasta ediție a Salonului Internațional de Carte Bookfest să vă pregătiți de vară cu Povești de Vacanță. Aveți posibilitatea de a alege din multiple domenii, printre care: beletristică, esesistică, dezvoltare personală și profesională, sănătate și nutriție și multe altele.

Printre numeroasele noutăți aduse în atenție prin lansări de carte se numără volumul “Cea mai frumoasă poveste vol. II”, de Adrian Cioroianu, “Exilul Regelui” de Diana Mandache, “Dosarul Lenin. Vraja nihilismului”, cel de-al doilea volum semnat de Marius Stan și Vladimir Tismăneanu, “Euro-Falia” de Armand Goșu, “Copilul Invizibil” de Gáspár György, “Iulie însângerat” de Simon Geissbühler, și “Jilț și caldarâm” de Ervin-Zoltan Székely.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Editura Humanitas

Editura Humanitas la Bookfest 2016

Next Article

Evenimente Curtea Veche Publishing la Bookfest 2016

Related Posts

Total
0
Share