fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Dan Chisu lanseaza la Bookfest romanul “Garsoniera din padurea de macarale”

garsoniera_din_padurea_de_macaraleCunoscutul actor, producător şi rezigor Dan Chişu a păşit pe Strada Ficţiunii, secţiunea Contemporan, cu romanul Garsoniera din pădurea de macarale.

Romanul “Garsoniera din pădurea de macarale” va fi lansat la Salonul Internaţional de Carte Bookfest 2013 în prezenţa lui Dan Chişu. Evenimentul va avea loc vineri, 31 mai, ora 18.00, în *standul Editurii ALL şi va fi urmat de o sesiune de autografe.

Vezi aici toate cartile de pe Strada Fictiunii

Despre carte:

Basile Carlasse este un regizor de teatru celebru în Franţa. Fiind de origine română – cu numele neaoş Vasile Cârlice –, se întoarce în România post-revoluţionară pentru a pune în scenă o alegorie a sistemului comunist. Însă odată cu amintirile şi nostalgiile iese la iveală Gelu. Cei doi îi vor expune cititorului o poveste şocantă, pe care naratorul o transformă cu măiestrie într-o partitură cu accente de scenariu rocambolesc: povestea emigrantului şi a securistului, dar şi a victimei şi a călăului care schimbă rolurile.

Rezultatul este un roman autentic, cu scriitură originală şi un mod neaşteptat de a construi imprevizibilul.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

40% reducere la o frumoasa selectie de carti SF

Next Article

Editura Litera lanseaza "LaLa Band Magazine", revista unei generatii!

Related Posts
Clubul de carte Litera
Citește mai mult

Invitație la Clubul de carte Litera!

Jurnalistul cultural Marius Constantinescu este amfitrionul întâlnirilor cu cititorii în clubul de carte Litera. Ajuns în al șaptelea…

Total
0
Share