fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Danielle Steel nu crede în echilibrul muncă-viață personală

Danielle Steel nu crede în echilibrul muncă-viață personală. Prolifică, cunoscută în toată lumea, Danielle Steel a ajuns la impresionanta cifră de 179 de romane și muncește 20-22 de ore pe zi. Mulți se întreabă dacă este posibil, dar apropiații confirmă că scriitoarea rareori doarme patru ore pe noapte și în general nu înțelege conceptul modern de echilibru între muncă și viața personală. (The Guardian)

Industria cărții din SUA: 3,8 miliarde de dolari în 2018. Piața cărții tipărite din SUA a ajuns la 3,8 miliarde de dolari în anul 2018. În ultimii trei ani nu s-a înregistrat niciun declin, iar cele 381 de companii care activează în domeniu au înregistrat vânzări de zece milioane de dolari în medie.(Business Wire)

Barack Obama recomandă… Așa cum și-a obișnuit fanii încă de după ce a părăsit Casa Albă, Barack Obama recomandă lecturi în mod regulat, bazându-se pe propriile experiențe literare. Una dintre cărțile pe care le-a citit și despre care afirmă că merită toată atenția este „The Shadow of Sirius”, de W.S. Merwin, carte de versuri despre care fostul președinte afirmă că „ne învață despre noi înșine, despre lumea noastră, despre felul în care noi, oamenii, trebuie să ne conectăm cu natura”. (inc.com)

Elevi scriitori față în față cu admiratorii lor. Elevii de la școala Lehigh Parkway, din Pennsylvania , au fost vedetele „Serii de întâlnire cu scriitorii”, găzduită de celebra editură „Barnes & Noble”. Viitorii scriitori au ținut sesiuni de autografe și s-au întâlnit cu fanii lor. (wfmz)

Chelsea Manning își va lansa memoriile. Felul în care Chelsea Manning a lăsat să se „scurgă” spre WikiLeaks sute de mii de documente militare clasificate de pe vremea când lucra ca analist pentru Armata SUA, sentința de 35 de ani de închisoare pe care a primit-o, dar și „copilăria plină de provocări” și „adolescența turbulentă” vor putea fi citite în viitorul volum de memorii al uneia dintre cele mai controversate figuri ale valului de „whistleblowers” din lumea contemporană. (The Guardian)

bogdan
Total
3
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Zilele Marilor Reduceri

Zilele Marilor Reduceri: minim 50% reducere la cărți!

Next Article
Ludmila Ulițkaia

Ludmila Ulițkaia revine la București în perioada 21–23 mai 2019

Related Posts

Total
3
Share