fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

De astazi, Magia celor 3 C se intampla: Compari, cumperi, citesti si-ti faci propria biblioteca online

Asa cum va spuneam acum cateva zile, lansam la inceput de primvara un nou site in care iubitorii de carte se vor regasi cu siguranta. Este vorba despre Bookuria.ro. Speram sa nu se creeze mari confuzii cu blogul nostru, bookuria.info – dar chiar sunt proiecte din aceeasi familie, asa ca le sta foarte bine impreuna :-)  Bookuria.ro este mai mult un instrument localizat online, decat un site in sine. Este o imensa colectie de carti (incet, incet le vom avea pe toate) pentru care ne straduim sa va oferim preturile la zi si comparatii de preturi acolo unde gasim cartea in mai multe librarii online.

Vrem, astfel, sa va venim in ajutor, nu doar cu recomandari ci si, pur si simplu, cu cele mai bune preturi la cartile pe care le cautati. Pentru a ajunge la carte dorita puteti folosi generosul camp de cautare ce va apare in partea de sus a site-ului.

cautare_bookuria

Dar Bookuria.ro nu este doar atat. Nu am fi vrut sub nicio forma sa fim doar un comparator de preturi (cum multe sunt), chiar daca doar unul pentru carti. Ne-am dorit sa va oferim un serviciu complex, util si interesant, o experienta online placuta si un loc in care sa ne imprietenim cu cartea. Asa ca in bookuria.ro aveti si posibilitatea de a va crea propria biblioteca online – un spatiu personal in care va puteti salva cartile pe care vreti sa le cititi, le-ati citit sau le cititi acum. Pentru a accesa “biblioteca mea” trebuie sa va logati in site cu un cont de facebook (o sa vedeti in partea de sus a site-ului butonul de login).

Partea frumoasa este ca statusul unei carti poate fi modificat foarte usor in “biblioteca mea” asa ca o carte pe care o cititi acum  o puteti trece oricand la “am citit”, dintr-un singur click. In curand, lecturile dvs. vor putea fi impartasite si cu prietenii de pe facebook :)

biblioteca_mea_book

Proiectul este la inceput de drum asa ca va rugam sa ne scuzati stangaciile, iar daca descoperiti mici hibe chiar ne-ar place sa ni le semnalati. La fel de bookurosi am fi si daca ne-ati face sugestii de cum am putea imbunatati site-ul bookuria.ro. Va multumim si va dorim cat mai multe carti citite si salvate in “biblioteca” :-)

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Castiga 6 super carti de la cumparaocarte si bookuria

Next Article

Au mai ramas ceva martisoare de dat? O carte la pret redus e buna?

Related Posts

Total
0
Share