fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

De la medic la pacient – Dictionarul Medical Ilustrat (Editura Litera)

dictionarCele 12 volume ale Dicţionarului Medical Ilustrat care vine de la „Litera” sunt o plăcută surpriză şi o binevenită apariţie editorială. Venite în întâmpinarea celor care suferă de diverse afecţiuni, dar şi a celor care doresc să ştie mai mult despre corpul lor în această epocă în care organismul uman este tot mai mult în centrul preocupărilor tuturor, Dicţionarul beneficiază de o prezentare grafică de excepţie, cu mii de ilustraţii de toate felurile şi se adresează unei plaje largi de cititori.

[button target=”_blank” style=”” class=”” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=0a8a2c4d9&redirect_to=http%3A%2F%2Fwww.litera.ro%2Findex.php%2Fpromotii.html”]Vezi aici promotiile Editurii Litera[/button]

 

Mai mult, lucrarea, cuprinzătoare, explicită şi accesibilă, are darul de a aprofunda relaţia medic-pacient, care trebuie reaşezată urgent şi în societatea românească pe făgaşul normal – acolo unde cel dintâi trebuie să-l informeze complet şi corect pe cel de-al doilea, astfel încât vindecarea să survină cât mai repede şi mai deplin posibil.

dictionar-medical-ilustratCa în cazul oricărei lucrări de o asemenea întindere şi importanţă, specialiştii s-au grăbit s-o salute. Alături de ei, publicul larg va aprecia, cu siguranţă, acurateţea, înalta calitate şi neîndoielnica utilitate ale Dicţionarului Medical Ilustrat.
Vreţi să ştiţi şi să vedeţi mai multe despre alimentaţie, ADN, boli, medicamente, tehnici terapeutice sau antropologie, despre mii de alte teme care vă conectează organismul la viaţa de zi cu zi şi la toate provocările ei? Aţi găsit şi cartea potrivită! Primele două volume deja au apărut!

bogdan
Total
0
Shares
2 comments
  1. Bună ziua
    Am pierdut primele 3 numere ale cărţii “DICTIONAR MADICAL ILUSTRAT” – Acad.Dr.Irinel Popescu – Editura Litera . Cum le pot procura ?
    Mulţumesc

    1. Cel mai simplu mod este acela de a intreba atat la Editura Litera, dar si la Jurnalul National. Ii gasiti pe internet, recomand sa incercati sa sunati. Cu un simplu email se rezolva mai greu :)

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Clubul prietenilor... animati

Next Article

Comanzi carti de 50 de lei si poti castiga un "set de ceai" in valoare de 250 de lei

Related Posts

Total
0
Share