fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

De la șofer falit la scriitor bogat

De la șofer falit la scriitor bogat. De la cartea de debut „Dead I May Well Be” și continuând cu celelalte titluri din segmentul crime, Adrian McKinty a primit numeroase premii și este foarte apreciat, dar a ajuns să fie evacuat din casă și să-și ducă zilele ca șofer de Uber. Totul până în seara în care a primit un telefon care a generat un contract cu șase cifre. Și un altul pentru o viitoare carte, „The Chain”. (The Guardian)

Cele mai bune promoții la cărți de azi sunt la Elefant și Libris.

Diana Gabaldon scrie o nouă serie „Outlander. Universul romanelor „Outlander” va continua cu o serie despre istoricul lui Master Raymond. Fanii care urmăresc serialul produs de Netflix după aceste scrieri au ce aștepta în continuare, pentru mult timp de acum încolo. (Oprah Mag)

Amendă pentru donație. Un bătrân de 78 de ani, Dan Alessio, care a lăsat câteva cărți pe treptele Armatei Salvării din Melbourne, s-a trezit cu o amendă de 322 de dolari, pentru că instituția nu era deschisă când el a făcut gestul cu pricina. „Intenția a fost să fac o donație, să-i ajut să câștige ceva, și uite ce-am pățit”, se plânge septuagenarul. Apelul lansat de Aleessio a rămas fără răspuns. (7news.com)

Cressida Cowell, Laureatul Copiilor. Autoarea seriei „Cum să-ți dresezi dragonul”, Cressida Cowell, a fost numită Laureatul Copiilor, poziție din care va face toate eforturile pentru a-i determina pe cei mici să iubească lectura și cărțile. „A citi este magic și acest farmec trebuie să fie accesibil pentru absolut toată lumea”, crede Cowell. (BBC)

118.000 de cărți interzise. Numărătoarea continuă. ProfesorulFlorian Gassner, din Vancouver, a început, împreună cu elevii săi, să alcătuiască o listă cu toate cărțile interzise vreodată, pentru a da măsura cenzurii pe care au aplicat-o de-a lungul timpului epocile umanității. Până în prezent, echipa a reușit să identifice 18.000 de titluri, iar lista digitală se lungește în continuare. (City news)

Un copil de 12 ani a scris 135 de cărți. Un copil din India, pe nume Mrigendra Raj, a început să scrie de la vârsta de 6 ani și are deja la activ patru recorduri mondiale în domeniu. „Am început să scriu după ce am analizat 51 de personaje din Ramayana. Fiecare carte are între 25 și 100 de pagini. Am primit deja o ofertă pentru un doctorat de la Universitatea Records, din Londra”, spune copilul, care trăiește în regiunea Uttar Pradesh. (Gulf news)

bogdan
Total
9
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Summer Sales

Summer Sales Esteto - reduceri de până la 70% la cărți și mii de alte produse

Next Article
Gânduri de pe o planetă nervoasă

Recenzie la cartea Gânduri de pe o planetă nervoasă, de Matt Haig

Related Posts

Total
9
Share