fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

De luni, 12 mai, Litera si Libertatea iti aduc romanele Disney Violetta

Luni, 12 mai 2014, Editura Litera lansează primul roman din seria Disney Violetta.

Bazată pe al doilea sezon al serialului Violetta de la Disney Channel și mult așteptată de fanii tinerei cântărețe, a doua serie de romane Violetta cuprinde patru noi volume: Un nou început, Totul pentru muzică, Prietene pe viață, Primul sărut.

La sfârșitul vacanţei, Violetta aşteaptă cu nerăbdare să se întoarcă la On Beat Studio. După ce participă la o petrecere unde trupa ei este invitată să cânte live, tânăra primește oferta de a deveni vedeta portalului Youmix. Se desparte de León din cauza unui nou pretendent, Diego, a cărui sosire îi complică pe zi ce trece existența. Nici situaţia din familia ei nu e mai uşoară. În ciuda tuturor încercărilor prin care trebuie să treacă, Violetta rămâne la fel de hotărâtă să-și urmeze destinul.

Începând din 12 mai, timp de patru săptămâni, în fiecare miercuri, veți găsi la chioșcurile de presă exclusiv cu ziarul Libertatea unul din cele patru volume ale acestei noi serii de romane inspirate de serialul care a cucerit întreaga lume.

Macheta lansare romane Violleta_insert

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Cum inveselesti camera copilului: stickere ca din cartile de colorat

Next Article

Editura Adenium le ofera elevilor meditatii la Geografie, pentru Bacalaureat

Related Posts

Total
0
Share