fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Despre legăturile dintre Rusia și Administrația Trump

Despre legăturile dintre Rusia și Administrația Trump. „The Washington Post” anunță un parteneriat cu Scribner pentru distribuirea instant, prin sistemul e-book, a cărții consilierului Robert Mueller despre presupusele legături dintre Rusia și campania prezidențială a lui Donald Trump, președintele SUA. Și Skyhorse Press a anunțat o viitoare apariție editorială, cu același subiect. Rapoartele care vin de la oficialități guvernamentale nu sunt supuse regulilor de copyright, așa încât pot fi lansate de mai multe edituri în același timp. (AP News)

Infinite Succulent”, de Rachael Cohen. Arta suculentelor în miniatură. Stilistul de exterior Rachel Cohen crede că plantele suculente care se dezvoltă în sol arid pot ajuta mai bine oamenii să se conecteze cu natura și cu mediul în care trăiesc. Pentru a cultiva aceste minunății ale lumii naturale, stilista pune la dispoziția publicului un volum în care se poate afla totul despre arta suculentelor în miniatură. (Kpbs)

The Snakes”, de Sadie Jones. Bani și aparențe. Familia Adamson pare să le aibă pe toate: un avion privat, un duplex în New York, o casă enormă în Hampshire, câteva galerii de artă etc., etc. Patriarhul familiei și-a făcut averea în anii 1960 și a tot sporit-o prin escrocherii. Toată viața lui, ca, de altfel, și a soției, este contruită pe aparențe. În spatele decorului cresc narcisismul, adulterul, fobiile… (The Guardian)

Out of the Dark”, de Gregg Hurwitz. Tăierea capului șarpelui. Evan Smoak a fost antrenat să fie Orphan X, cu două decenii în urmă, și proiectul pare a fi un succes. Dar de la o vreme, membrii acestui grup special încep să fie eliminați pe rând. În loc să aștepte inevitabilul, Evan pleacă „să taie capul șarpelui”, să-l elimine el pe cel care inițiase acest program. Nimeni altul decât președintele SUA. (Concord Monitor)

„The Burnout Solution”, de Siobhan Murray. Epuizarea are leac. Fenomenul „burnout”, în traducere epuizare totală, este abordat de un profesionist: Siobhan Murray. Psihoterapeutul de renume are și soluțiile pentru depășirea acestui simptom, pe care le prezintă într-o carte accesibilă, cu accente simple, cu onestitate, cu idei realizabile și cu efecte tangibile. Sindromul poate fi eliminat, iar autoarea oferă „uneltele”. (Rte)

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Books50

Cărți ieftine: 50% reducere la mii de cărți - doar azi!

Next Article

Autograf de la Mircea Cărtărescu și reduceri de 20% la toate cărțile sale

Related Posts

Total
0
Share