fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Din 1 martie, bookuria iti aduce “Magia celor 3 C”

bookuria_logo1Ne-am straduit ca in acest un an si jumatate care a trecut de cand fiintam pe internet sa-ti aducem mai aproape atmosfera cartilor, a ideilor si evenimentelor din jurul acestor minunatii dintre coperte. Daca am facut-o mai bine sau mai rau, dvs. ne judecati. Noi macar am incercat, incercam si o vom face si pe viitor.

Mai mult, cuceriti de frumusetea domeniului, de faptul ca la randu-ne am ajuns sa citim mai mult si chiar sa platim mai putin pe cartile pe care ni le-am dorit, am cautat in permanenta sa ne imprietenim cu tehnologia si sa mai facem inca un pas in oferirea unui serviciu placut si util celor care ne citesc.

Din 1 martie, de martisor, bookuria iti va aduce “Magia celor 3 C”, un concept inedit si o platforma atractiva in care vom putea povesti mai multe despre cartile favorite, dar si un loc in care ofertele librariilor online vor ajunge mult mai repede sub ochii vostri.

Cartile pe care vi le doriti le veti putea compara si cumpara instant. Facem acest pas si pentru ca “un simplu blog” este frumos, dar nu in totalitate eficient atunci cand vorbim de oportunitatile de moment oferite de edituri si librarii.

In cateva zile o sa aflati mai multe detalii despre “Magia celor 3 C”. Pana atunci va dorim lecturi placute si cat mai multe bookurii :-)

 

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

"Enigma la mansarda", un nou roman politist impreuna cu ziarul Libertatea

Next Article

Libertatea ne aduce ultimul volum al romanului "Torente"

Related Posts

Total
0
Share