fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Disney English: SET Invat engleza cu Winnie de Plus [3 volume + CD]

set_engleza_winnieȘtii cine a inventat cuvântul smackerel? Vrei să afli ce înseamnă și, împreună cu mine și cu prietenii mei din Pădurea celor O Sută de Stejari, să începi să înveţi limba engleză? Dacă da, dicţionarul meu englez-român e numai bun pentru tine!

Vei găsi în cele trei volume ale dicționarului o mulţime de alte cuvinte englezești importante, le vei cunoaște sensurile, iar prin intermediul ilustraţiilor color le vei reţine mai ușor. Vei învăţa de asemenea să le pronunţi mai corect. Încearcă, nu e deloc greu! Din primul volum vei învăța alfabetul limbii engleze, cum să folosești dicționarul și o mulțime de cuvinte interesante care încep cu literele de la a la g.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=product_store&aff_code=2adb44b45&campaign_unique=0a8a2c4d9&unique=1c88f343d”]Cumpara setul cu reducere[/button]

Cel de-al doilea volum cuprinde cuvinte ce încep cu literele de la h la s, expresii și propoziții simple formate cu aceste cuvinte. În volumul al treilea vei găsi cuvinte ce încep cu literele de la s la z, o foarte frumoasă poveste despre copacul meu cu miere, un vocabular cu expresii uzuale, zilele săptămânii, lunile și anotimpurile anului, denumirile unor sărbători importante și, de asemenea, tabele cu informații gramaticale de bază. Eu, Christopher Robin, Grohi și Tigrilă îţi vom aminti expresiile noastre favorite și te vom ajuta să te prezinţi politicos în limba engleză, să rogi pe cineva ceva și să mulţumești frumos.

Te vei convinge de asemenea că, deși ortografia limbii engleze nu este ușoară – nici măcar pentru Buha, care știe foarte multe –, vei reuși să o deprinzi. Cu noi, învăţarea cuvintelor englezești nu va fi deloc plictisitoare. Începe chiar de azi! Succes!

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Marea carte a jocurilor. Peste 200 de jocuri pentru toate varstele

Next Article

E vremea cadourilor deosebite: Colectia completa JAMES BOND [14 volume]

Related Posts

Total
0
Share