fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

E scris in stele! Cumperi carti de 50 de lei si poti castiga un telescop Celestron AstroMaster

In noaptea dintre 23 si 24 mai vom avea cea mai spectaculoasa ploaie de stele din acest an. Pentru cei care citesc privitul cerului este un lucru obisnuit. Unii chiar vad mult mai multe decat noi ceilalti. Poate si datorita unui telescop ;) Pentru a vedea spectacolul cerului, te invitam sa participi la campania eMag de promovare a lecturii. Cumperi carti de minim 50 de lei si intri automat in tragerea la sorti ce are ca premiu un Telescop Celestron AstroMaster in valoare de 863 de lei (vezi aici detalii despre telescop).

Campania se desfasoara in perioada 5 – 16 mai, tragerea la sorti va avea loc pe 19 mai, exact la timp pentru a prinde ploaia de stele.

Gasesti in oferta eMag carti cu reduceri mari, in plus beneficiezi de transport gratuit la orice comanda. Daca vrei mai multe detalii despre Regulamentul campaniei, te invitam sa citesti aici.

concurs_telescop

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Carti ieftine si transport gratuit la orice carte. Vezi noutatile

Next Article

Este vremea lansarilor de carte. Editura Vremea te invita!

Related Posts

Total
0
Share