fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Ebook gratis: Amintiri din viitor, de Andreea Russo

Amintiri din viitorAstăzi, Elefantul ne face un nou cadou. Poți descărca și citi gratuit eBook-ul Amintiri din viitor, de Andreea Russo. Pentru a beneficia de gratuitate trebuie să comanzi eBook-ul de aici și în pagina de comandă să folosești codul AMINTIRI2016.

Mai jos găasești și o mică descriere a cărții Amintiri din viitor

Cum e să trăiești cu amintiri din viitor? Cum e să știi ce va fi mâine? Într-o viață în care viitorul și trecutul își schimbă locurile, rămâne doar prezentul. Dar cum să iei o decizie în prezent atunci când îți cunoști viitorul?

La 7 ani, vrea să afle prin ce se deosebește de toți ceilalți. La 12 ani, învață cum să fie ca ceilalți. La 17 ani, se îndrăgostește de Amelia. La 22, o întâlnește. La 27, se afla într-un avion care urmează să se prăbușească.

Numele lui este Mir.

Dacă citești aceste rânduri, deja faci parte din viitorul lui.

[button url=https://event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=00572b22f&unique=184f69294&redirect_to=http%253A%252F%252Fwww.elefant.ro%252Febooks%252Ffictiune%252Fliteratura-de-divertisment%252Factiune-aventura%252Famintiri-din-viitor-vol-i-322951.html target=blank icon=file]Descarcă eBook-ul GRATUIT[/button]

https://www.youtube.com/watch?v=EQYue8fCUTI

bogdan
Total
13
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Modernizarea României. O perspectivă postlovinesciană

Next Article
Trilogia balcanică

Nemira aduce în librării Trilogia balcanică, de Olivia Manning

Related Posts

Total
13
Share