fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Ebook GRATUIT: “Rosu, rosu, catifea”, de Veronica D. Niculescu

ebook_cadou

Astazi avem cel de-al treilea eBook cadou oferit de elefant. Este vorba de cartea Veronicai Niculescu, “Rosu, rosu, catifea“. Mai jos aveti cateva detalii despre carte, o sa va convingeti ca este o achizitie excelenta pentru colectia personala de eBook-uri. Mai ales ca si aceasta carte o primim cadou.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=184f69294&redirect_to=http://www.elefant.ro/promotie-ebooks/zilele-elefant-ebook-gratis-52.html”]Descarca eBook-ul de aici[/button]

Despre carte:

Cincisprezece povestiri plus o confesiune, din vremurile cind cu a din a se scria doar Romania. Republica Socialista Romania. Pornim la drum in 1971 cu Grigore, nimeni altul decit micul Grisa al lui Cehov, teleportat in viitorul devenit trecut: in Romania comunista.

Continuam cu alti copii, stam la cozile anilor ‘80, fie ca sintem oameni sau pisici, ne inchinam la zeitele vinzatoare, asteptam sa inceapa Calvarul, impanam dulceata anilor copilariei cu simburi amari, crestem, ne despartim de toate cu o nespusa usurare, in 1990, in Casa Poporului.

Amintiri din Epoca de Aur? Si da, si nu. Sint intimplari domestice dintr-o epoca salbatica, cioburi de viata, uneori schitate in dialoguri repezi, alteori alcatuite din fraza lunga a unui singur gind, povesti cu decretei, cu frati, parinti sau bunici ai acestor copii. Intre intimplarile atit de firesti pe atunci, ce pot parea atit de absurde acum, se strecoara, nepusa, vesnica intrebare: cum de-a fost posibil?

 

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Maine, a treia zi de cadouri de la elefant

Next Article

Carti ieftine. Reduceri de pana la 86%

Related Posts

Total
0
Share