fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Ecouri dupa evenimentul ”Noaptea cartilor deschise”

Noaptea cartilor deschise b

Miercuri, 23 aprilie, Editura Litera și ziarul Ring au sărbătorit Ziua Mondială a Cărții prin cea de-a doua ediție a evenimentului Noaptea cărților deschise.

Aseară, scuarul cu statui din Piața Universității a fost pavat cu cărți deschise pe care erau așezate flori. Mii de bucureșteni s-au adunat în așteptarea inaugurării, moment în care fiecare putea lua gratuit câte o carte și o floare. Evenimentul a fost deschis la ora 18:00 de către Dan și Marin Vidrașcu, directorii Editurii Litera, și de către Bogdan Cotigă, redactorul-șef al ziarului Ring.

Editura Litera și ziarul Ring se bucură că acest eveniment cultural a fost primit cu entuziasm de bucureșteni și suntem cu atât mai motivați în intenția noastră de a repeta astfel de proiecte. În cifre, Noaptea cărților deschise a însemnat 10 000 de cărți în valoare de peste 50 000 de euro, 10 000 de flori care au împodobit cărțile deschise, peste 5 000 de participanți și… 10 minute în care aceștia au epuizat volumele oferite.

Acțiunea de încurajare a lecturii inițiată de Editura Litera continuă: pentru cei care nu au reușit să plece acasă cu o carte după evenimentul de ieri, dar și pentru toți ceilalți iubitori de lectură din alte orașe, Editura Litera va oferi o carte în format electronic. Toți cei interesați sunt rugați să intre pe pagina de Facebook Editura Litera, unde vor găsi toate detaliile despre acțiune.

Noaptea Cartilor deschise 2014_a

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Noi reviste la chioscuri! Avem ce citi!

Next Article

Elefant face casa buna cu cartea. A facut una si la propriu, din 4.000 de carti

Related Posts

Total
0
Share