fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Ediția a șasea a elefantFest reunește la start 50 dintre cele mai importante edituri din țară

elefantFest

În perioada 24-30 octombrie 2022, elefant.ro organizează cea de-a șasea ediție a elefantFest, cel mai mare târg de carte din România. La eveniment participă cele mai importante 50 de edituri din țară, iar elefant pune la dispoziția cititorilor și un catalog de peste 600.000 de titluri in limba engleză.

Vezi Aici Cărțile cu Reducere

  • Reduceri de până la 50% la peste 30.000 de titluri vor fi aplicate în cele 7 zile ale târgului online de carte
  • 30 de lansări sunt programate pe perioada evenimentului
  • Dintre noutăți: Gabor Mate – Mitul Normalității. Trauma, boala și vindecarea într-o cultură toxică, Michel Houellebecq – Anihilare, Rosie Walsh – Iubirea vieții mele, Anna Machin – De ce iubim? Noua știință din spatele celor mai strânse relații dintre noi, Colleen Hoover – Layla.

Adrian Dinu, Director Carte elefant.ro și organizatorul elefantFest: “Până acum, de la startul elefantFest, în urmă cu 3 ani, am reușit să venim în fața iubitorilor de lectură cu cele mai interesante noutăți editoriale, mai mult de 400 de întâlniri în spațiul virtual cu autorii lor preferați și astfel, să răsplătim cititorii fideli cu o porție generoasă de cultură în săptămâna elefantFest. Împreună cu editurile participante am pregătit și de această dată lansări de calibru și o diversitate enormă de titluri, dificil de întâlnit la un târg covențional. Sperăm să dăm astfel un impuls nou lecturii, capitol la care nu suntem printre fruntași. Din păcate, în România se consumă, conform calculelor elefant.ro, în medie 1,5 cărți pe an”.

Vizitatorii elefantFest vor avea posibilitatea de a asista la lansări în funcție de programul personal. Înregistrările video ale acestora vor rămâne online, pe pagina târgului, putând fi vizionate oricând pe parcursul evenimentului, din confortul de acasă. Cititorii vor putea întâlni la elefantFest în perioada 24-30 octombrie autori de renume precum Gabriel Liiceanu, Barbara Oakley, Jennifer Armentrout, Ioana Chicet Macoveiciuc, Alec Blenche.

elefantFest a fost organizat în premieră în mai 2020, la scurt timp de la debutul pandemiei, devenind în cele 5 ediții de până acum un eveniment mult apreciat de cititori. Organizat exclusiv online, elefantFest se bucură de un număr de 10 ori mai mare de vizitatori decât un târg de carte convențional, unde, în medie, la o ediție, participă 100-120.000 de persoane.

Vezi Aici Cărțile cu Reducere

Pentru cititori, târgul va avea o hartă a standurilor, un calendar oficial al lansărilor de carte, iar pasionații de lectură vor avea inclusiv posibilitatea de a achiziționa cărți cu autograf de la autorii preferați, într-o secțiune dedicată. elefantFest va găzdui și un stand internațional de carte în limba engleză.

Comunicat prSTEPS

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Ultimul an cu Ceaușescu

Eveniment Litera - lansarea cărții Ultimul an cu Ceaușescu, de Daniela Rațiu

Next Article
noutăți litera

10 noutăți de top de la Editura Litera

Related Posts

Total
0
Share