fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

„Editura Adenium da viata manuscrisului tau!”

cover-debut-gaudeamus

Editura Adenium vă invită duminică, 24 noiembrie 2013, de la ora 13:00, la lansarea volumelor câștigătoare ale Concursului de Debut „Editura Adenium dă viață manuscrisului tău!”, apărute în colecția Punct RO. Evenimentul va avea loc la Ceainăria Gaudeamus Infinitea, aflată la nivelul 3.20 al Complexului Romexpo.

Volumele care vor fi lansate sunt: Maldororiana de Ana Ionesei (poezie), Varză de Beatris Serediuc (proză), Laptele negru al mamei de Cosmin Leucuța (proză) și Desant 2013 (antologie lirică semnată de finaliștii secțiunii de poezie).
Alături de autori, vor lua cuvântul Liviu Antonesei, directorul editorial al Editurii Adenium, și jurnalistul Liviu Mihaiu.

La Concursul de Debut „Editura Adenium dă viață manuscrisului tău!”, lansat la începutul lunii februarie 2013, au participat un număr de 68 de manuscrise de proză și 36 de poezie. În urma analizei juriului, două manuscrise de la secțiunea Proză au obținut un punctaj egal, iar pentru cea de-a doua secțiune, diferențele dintre concurenți au fost foarte mici, fapt pentru care ceilalți nouă finaliști au fost cooptați pentru volumul colectiv.

Vezi aici cartile Editurii Adenium

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Pachet surpriza MIX de la Editura Media Service Zawada

Next Article

73% reducere: "Secretele unei dependente de pantofi", de Beth Harbison (Editura Polirom)

Related Posts
Clubul de carte Litera
Citește mai mult

Invitație la Clubul de carte Litera!

Jurnalistul cultural Marius Constantinescu este amfitrionul întâlnirilor cu cititorii în clubul de carte Litera. Ajuns în al șaptelea…

Total
0
Share