fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Editura Adenium le ofera elevilor meditatii la Geografie, pentru Bacalaureat

coperta_Ghid GeografieA început numărătoarea inversă: elevii de clasa a XII-a sunt în pragul examenului de bacalaureat! Este momentul potrivit pentru o recapitulare bine organizată, care să asigure succesul la proba de Geografie! Editura Adenium vă propune cel mai nou Ghid de pregătire pentru bacalaureat. Europa – România – Uniunea Europeană, semnat de Florin Iancu și Simona Iancu. Până la 1 iunie, ghidul poate fi cumpărat cu reducere specială de 20% din toate librăriile partenere și de pe site-ul editurii (www.adenium.ro).

Cu doar 34,4 lei este ca și cum elevul ar avea propriul profesor particular pentru pregătirea bacalaureatului la Geografie! Ghidul pe care vi-l recomandăm oferă un parcurs rapid și foarte eficient al noțiunilor fundamentale și al detaliilor care fac diferența la notare.

Noutatea pe care acest ghid auxiliar o aduce constă în faptul că introduce teste de evaluare după fiecare unitate de învățare, dându-i elevului posibilitatea să fixeze cunoștințele noi, dar să și recapituleze noțiunile anterioare. Itemii sunt realizați conform programei școlare și asigură atingerea competențelor propuse de aceasta, în vederea unei foarte bune pregătiri pentru examenul de bacalaureat. De asemenea, cartea le oferă celor interesați posibilitatea de a studia caracteristicile geografice ale continentului european și ale României, precum și o prezentare succintă a Uniunii Europene și a statelor componente. Prezentarea acestor spații geografice se face din punct de vedere fizico-geografic, descriind elemente ale reliefului, climei, hidrografiei și învelișului biopedogeografic, fiind surprinse și aspectele de geografie umană, reflectate în varietatea taxonomică a peisajelor rezultate. Testele urmăresc studiul individual sau în echipă, punând accent pe metoda lucrului cu harta și pe cea a învățării prin descoperire. Deplina înțelegere a proceselor și fenomenelor geografice cuprinse în prezentul ghid de pregătire trebuie corelată cu folosirea și interpretarea altor mijloace de învățare, cum ar fi atlasele, hărțile tematice sau statisticile.

Daca doresti ghidul in format eBook il poti cumpara de aici.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

De luni, 12 mai, Litera si Libertatea iti aduc romanele Disney Violetta

Next Article

Veste buna pentru colectionari. Apare Colectia Masini de Constructii (24 de modele)

Related Posts

Total
0
Share