fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Editura All anunta noutati editoriale pentru luna februarie

Asa cum ii sta bine oricarei edituri, la an nou carti noi. Editura All si-a facut si ea frumos temele si ne ofera cateva indicii despre noile titluri pe care le vom gasi de la inceputul lunii februarie in librarii. Daca sunt titluri care va intereseaza este bine sa va puneti un bookmark la paginile cartilor pentru a fi printre primii care le si primesc.

  • În colecţia Iubiri de altădată Editura All ne pregateste unul dintre cele mai frumoase romane de dragoste scrise vreodată, Ali şi Nino, de Kurban Said. Romanul a apărut în 1937 şi a fost tradus în peste 30 de limbi.
  • Pentru pasionaţii de roman istoric va apare: Vulpile în vie, de Lion Feuchtwanger. Romanul ne arată splendoarea şi corupţia Curţii de la Versailles. Dincolo de rafinament şi strălucire se profilează făţărnicia şi îndârjirea aristocraţilor hotărâţi să-şi urmeze scopurile personale până la capăt.
  • Miley Cyrus a devenit un fenomen în industria televiziunii şi a muzicii. Dintr-o fetiţă obişnuită, de la o fermă din Tennessee, s-a transformat într-o adolescentă care îşi petrece zilele prinsă între concerte, şedinţe foto şi filmări. Călătoria unei stele prezintă o perspectivă înduioşătoare, plină de sentimente şi amuzantă asupra maturizării. Miley vorbeşte fără reţineri despre momentele frumoase şi mai puţin frumoase şi îi invită pe cititori în lumea ei.

Vezi aici mai multe carti de la Editura All

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Eveniment: Expozitia "Actorii si Fotograful", de Simion Buia

Next Article

Bookurii pentru cei mici: promotie la carti si jucarii

Related Posts
Clubul de carte Litera
Citește mai mult

Invitație la Clubul de carte Litera!

Jurnalistul cultural Marius Constantinescu este amfitrionul întâlnirilor cu cititorii în clubul de carte Litera. Ajuns în al șaptelea…

Total
0
Share