fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Editura Art si AnnArt Gallery anunta lansarea unui volum-eveniment: “PROFIL. POVESTE. PERSONAJ”, de Marius Constantinescu

profil_poveste_personajEste unul dintre brand-urile publicisticii culturale de televiziune. Între 2009 şi 2011, săptămână de săptămână, talk-show-ul PROFIL. POVESTE. PERSONAJ (TVR), realizat de Marius Constantinescu, a însemnat întâlnirea cu unii dintre cei mai importanţi, fermecători şi controversaţi actori ai vieţii artistice internaţionale.

De la Salman Rushdie la Angela Gheorghiu, de la Alex. Leo Şerban şi Oana Pellea la Radu Afrim şi Ion Marin, de la Andrei Şerban la William Christie sau Radu Paraschivescu, PROFIL. POVESTE. PERSONAJ i-a adus la rampă pe oamenii care spun răspicat că arta, muzica, filmul, teatrul, moda, fotografia, cartea, accesoriul, tabietul, imaginea, comunicarea sunt noţiuni de primă pagină. Sunt oameni care, într-o şarjă a kitsch-ului, a ditirambilor şi a spoielii, au ales să se apere cum ştiu ei mai bine: profesând, aproape de excelenţă, alternativa. Acum, 29 dintre cele mai bune interviuri devin volumul PROFIL. POVESTE. PERSONAJ.

Evenimentul se va bucura de prezenţa celor de la Loungerie II, pentru un mini-concert acustic în exclusivitate.

Prezintă: Sandra Marilyn Andreea Budiş, Daniela Zeca Buzura, Gabriela Massaci şi Cezar Paul-Badescu

Prezentare şi degustare de vinuri Domeniile Samburesti: Cosmin Zidurean.

Parteneri: Zebra Catering, Tea Forte Romania

Cartea o puteti cumpara de aici.

Comunicat de presa Editura Art

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Editura Curtea Veche ne asteapta la Gaudeamus cu lansari de carte si evenimente frumoase

Next Article

Editie noua pentru un roman ecranizat: "Animal pe moarte", de Philip Roth (Editura Polirom)

Related Posts

Total
0
Share