fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Editura Curtea Veche a gasit cea mai frumoasa scrisoare de dragoste

Acum ceva vreme va anuntam un frumos concurs lansat de Editura Curtea Veche. Se cauta cea mai frumoasa scrisoare de dragoste. Si nu vorbim nicidecum de o scrisoare pierduta, ci de una ce urma a fi scrisa cumva special pentru ocazia propusa de Curtea Veche. Scrisoarea s-a gasit. Si nu doar una. Redam in cele ce urmeaza mesajul Editurii:

“În prima jumătate a lunii decembrie, ne-am început zilele citind scrisorile voastre de dragoste. Au fost cele mai frumoase  dimineți pentru care vă mulțumim. Concursul dedicat volumului „Scrisorar” de Mihail Șișkin s-a încheiat și cu bucurie anunțăm că am găsit cea mai frumoasă scrisoare de dragoste.

Juriul, format din Antoaneta Olteanu, traducătoarea volumului, Ștefania Nalbant, Rights Director Curtea Veche Publishing și Claudiu Sfirschi-Lăudat, redactor Curtea Veche Publishing, a decis în unanimitate că cea mai frumoasă scrisoare de dragoste îi aparține Ileanei Buzoianu”.

Abia asteptam sa citim scrisorile. Fiti cu ochii si cu inima pe blogul Editurii Curtea Veche!

 

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Eveniment. Lansarea volumului Testament la libraria St. O. Iosif Brasov

Next Article

Doar astazi ai 40% reducere la peste 1000 de ebook-uri

Related Posts

Total
0
Share