fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Editura Curtea Veche la Bookfest Cluj

În perioada 19 – 21 octombrie, Curtea Veche Publishing își aşteaptă cititorii la prima ediție a Salonului de Carte Bookfest Cluj-Napoca. Timp de trei zile, Cazinoul din Parcul Central se va transforma într-un adevărat centru al cărții unde sunt invitați toți cititorii clujeni. Vizitatorii standului nostru vor fi întâmpinați cu titluri noi și reduceri între 15 și 50%.

 Curtea Veche Publishing a pregătit trei lansări de carte și o prezentare de colecție, urmate de sesiuni de autografe din partea autorilor. Printre noile titluri prezente la Salonul de Carte se numără „Mașinile Regelui” de ASR Principele Radu al României, „Rețete Vegane Fără Foc” de Ligia Pop, „Scrisorar” de Mihail Șișkin și „Politica Monetară” semnat de Lucian Croitoru, consilierul guvernatorului BNR.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Jucarii elefant: tot ce-i mai frumos si bun pentru copii

Next Article

Lumea ce va sa vina, de Dara Horn (Editura Litera)

Related Posts
Clubul de carte Litera
Citește mai mult

Invitație la Clubul de carte Litera!

Jurnalistul cultural Marius Constantinescu este amfitrionul întâlnirilor cu cititorii în clubul de carte Litera. Ajuns în al șaptelea…

Total
0
Share