fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Editura Curtea Veche ne recomanda una dintre cele mai citite 10 carti ale lumii

de_la_idee_la_baniCartea “De la idee la bani” de Napoleon Hill a fost declarată una dintre cele mai citite 10 cărți ale lumii din toate timpurile, în topul realizat recent de criticul literar James Chapman, publicat pe squidoo.com.

Volumul ocupă locul 9, iar una dintre considerentele clasamentului a fost numărul de exemplare vândute. De la idee la bani este cea mai celebră lucrare a lui Napoleon Hill și a fost publicată pentru prima dată în martie 1937, în timpul Marii Crize Economice. Primul tiraj, de 5 000 de exemplare, s-a epuizat în numai şase săptămâni. Următoarele 10 000 de exemplare, la fel. Până în 1970, la moartea autorului, cartea se vânduse în 20 de milioane de exemplare. De la idee la bani şi-a păstrat statutul de bestseller chiar şi după 70 de ani de la publicare — după cum a consemnat Business Week Magazine —, fiind, şi azi, emblematică pentru sectorul literaturii motivaţionale. Alături de acest titlu, la Curtea Veche Publishing au mai apărut, de acelaşi autor, Secretul bogăţiilor (2007) şi Puterea de convingere(2006).

Citeste tot articolul pe blogul Editurii Curtea Veche

Preturi oferite de librariile online:

Libris.ro « 16,8 lei » cumpara acum

Elefant.ro « 28 lei » cumpara acum

Bookcity.ro « 28 lei » cumpara acum

Preturile afisate sunt cele din momentul publicarii articolului. Fiecare librarie poate aduce modificari preturilor.
bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Carti cu autograful autoarei Ioana Parvulescu

Next Article

Reducere flash de la Nemira: - 40% la romanul Disfunctia realitatii, de Peter F. Hamilton

Related Posts
Clubul de carte Litera
Citește mai mult

Invitație la Clubul de carte Litera!

Jurnalistul cultural Marius Constantinescu este amfitrionul întâlnirilor cu cititorii în clubul de carte Litera. Ajuns în al șaptelea…

Total
0
Share