fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Editura Curtea Veche Publishing lansează volumul “Coroana în societatea românească” de Ioan-Luca Vlad

coroana-in-societatea-romaneascaCurtea Veche Publishing lansează luni, 28 octombrie, volumul “Coroana în societatea românească” de Ioan-Luca Vlad. Evenimentul va avea loc în prezența Altețelor Lor Regale Principesa Margareta și Principele Radu ai României în cadrul seriei de evenimente ce marchează împlinirea vârstei de 92 de ani a Majestății Sale Regelui Mihai I al României. Lansarea va fi găzduită începând cu ora 17.00 de Muzeul Național de Istorie a României (Calea Victoriei, nr. 12, Sala Lapidarium). Alături de membrii familiei regale și de autor, vor lua cuvântul doamna Iren Arsene, Manager Curtea Veche Publishing, și Paul Damian, director adjunct al Muzeului Național de Istorie a României.

Coroana în societatea românească. De la 10 mai 2012 la 10 mai 2013” prezintă cronologic, sub forma unui jurnal cotidian, principalele activităţi ale Casei Regale a României, prin intermediul membrilor Familiei Regale, în decursul anului marcat de cele două date de 10 mai.

Cel mai recent volum regal apărut la Curtea Veche Publishing îşi propune să fie primul dintr-o serie de asemenea cronici bogat ilustrate cu fotografii, care să informeze publicul cititor din România despre semnificaţia diferitelor momente din viaţa Regelui Mihai I, a Reginei Ana, a Principesei Moştenitoare Margareta, a Principelui Radu şi a Principelui Nicolae în actualitatea românească imediată: evenimentele şi ceremoniile de familie, participarea la evenimentele şi ceremoniile din viaţa altor Familii Regale europene, vizitele întreprinse în numele Statului român, participarea la evenimente culturale interne, decernarea decoraţiilor regale, acordarea Înaltului Patronaj unor instituţii cu preocupări sociale şi culturale etc.

Sursa articol: blogul Editurii Curtea Veche Publishing

Cartea o poți cumpăra cu reducere de aici.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Școala de Basm, super-revista isteților de 6-12 ani din toată țara!

Next Article

Fantasticul din banala existenţă: "Călugărul negru" - Şerban Tomşa, Editura Tracus Arte, 2013

Related Posts

Total
0
Share