fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Editura Curtea Veche Publishing, premiata la Gala “Ce se intampla, doctore?”

Curtea Veche Publishing la Gala CSIDMarți, 13 noiembrie, în cadrul Galei “Ce se întâmplă, doctore?” Curtea Veche Publishing a fost premiată la categoria “Spirit și cultură. Minte sănătoasă”, pentru eforturile continue în educarea publicului prin seria cărților de sănătate dedicate sufletelor și minților frumoase.

Cu ocazia împlinirii a 8 ani de la lansare, revista “Ce se întâmplă, doctore”? a prezentat și premiat oamenii motivaţi care au ales să facă performanţă în România și au reușit, prin eforturi proprii, să schimbe într-o direcție bună societatea românească.

Premiul Curtea Veche Publishing, la categoria “Spirit și cultură. Minte sănătoasă”, a fost ridicat de Maria Desmirean, Manager Executiv al editurii. Invitaţii Galei au fost personalităţi din domeniul medical, cultural, vedete şi colaboratori ai revistei, cu toții specialiști de top care fac performanţă în domeniul ales şi, în acelaşi timp, îi inspiră şi pe alţii să îi urmeze. Redacţia revistei a stabilit un număr de patru categorii, fiecare cu mai multe secţiuni şi nominalizări.

Curtea Veche Publishing și-a propus de la bun început să susțină importanța educației publicului, în formele ei cât se poate de variate: educație financiară, autocunoaștere, îmbunătățirea relațiilor cu cei din jur, sănătate etc, dar și educația copiilor și pregătirea viitoarelor generații de cititori – segmente editoriale pe care este și astăzi lider de piaţă.

Editura a început prin deschiderea pieței literaturii de dezvoltare personală (colecţia Cărţi Cheie), impunându-se apoi în ochii cititorilor români datorită colecţiilor de literatură motivaţională și educație socială. Ulterior, editura şi-a diversificat catalogul prin colecţii acoperind diverse arii de interes: literatură universală contemporană (Byblos), terapie familială şi de cuplu (Familia la Curtea Veche), psihologie (Biblioterapia), sănătate şi nutriţie (Să fii sănătos), cărți de gastronomie (autori precum Jamie Oliver, Mihaela Bilic, Ligia Pop).

În ultimii ani, editura se remarcă în spațiul editorial autohton prin promovarea unor voci originale româneşti ce pot explica informaţii valoroase din domenii diverse în concordanţă cu specificul mediului din România. Personalități în domeniul sănătății și autoare Curtea Veche Publishing, doctorul nutriţionist Mihaela Bilic (“Sănătatea are gust”) și specialistul în alimentație raw vegan Ligia Pop (“Rețete vegane fără foc”) au fost premiate în cadrul ediției precedente a Galei CSID, în 2012, la categoria “Promovarea unui stil de viaţă sănătos – Specialişti”.

Comunicat de presa Editura Curtea Veche Publishing

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

"Pacatoasa", de Tess Gerritsen (Editura RAO)

Next Article

Editura Litera le ofera celor mici "Prima mea carte de matematica" Looney Tunes

Related Posts
revista UZP
Citește mai mult

Revista UZP nr. 26/2022

Primul aspect care poate fi menționat în legătură cu numărul 26/2022 al Revistei UZP este aria largă de…

Total
0
Share