fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Editura Curtea Veche Publishing, printre finalistii Galei Industriei de Carte “Bun de Tipar”, editia a II-a

header-gala-bun-de-tipar

Editura Curtea Veche Publishing se află printre finaliştii celei de-a doua ediţii a Galei Industriei de Carte din România – Bun de Tipar.

Mai jos aveti comunicatul editurii:

“La categoria „Cea mai bună carte a anului”, secțiunea carte de ştiinţă este nominalizat volumul ”Politica monetară: Ipostaze neconvenţionale” de Lucian Croitoru. Lucian Croitoru este doctor în economie, activează ca profesor de macroeconomie internaţională în cadrul ASE şi a fost consultant pentru diverse instituţii româneşti şi internaţionale.

La categoria „Cea mai bună traducere”, suntem onorați să fim reprezentați de Anamaria Pop pentru titlul „Satantango” scris de László Krasznahorkai. Anamaria Pop este un vechi și drag colaborator al editurii Curtea Veche. Este considerată cel mai bun traducător al operelor din limba maghiară, munca sa fiind apreciată de întreaga lume literară. În 2009, a primit Premiul Uniunii Scriitorilor din România pentru traducerea romanului „Harmonia Caelestis” de Peter Esterhazy, de asemenea apărut la Curtea Veche Publishing.

Anunţarea câştigătorilor va avea loc joi, 25 aprilie, începind cu ora 18.00, în Aula Bibliotecii Naţionale a României (Splaiul Unirii nr. 22, intrarea prin aripa Ministerului Culturii). Accesul la Gala se face pe baza de invitatie.”

Toti finalistii Galei “Bun de tipar” sunt mentionati aici.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

A aparut "Pachetul de activitati Scooby-Doo" Nr. 5. Se da impreuna cu PERISCOPUL DISCOVERY!

Next Article

Revista Peppa iti ofera un ceas cadou!

Related Posts

Total
0
Share