fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Editura Herald va invita la T.M. A., Festivalul de Spiritualitate, Medicina Alternativa si Terapii Complementare

TMA

In contextul vietii moderne actuale, cand ritmul copleșitor al activitatilor zilnice reprezinta cel mai important factor de stres, cea de-a III-a editie a Festivalului de Spiritualitate, Medicina Alternativa si Terapii Complementare vine in intampinarea publicului larg cu o gama bogata de servicii si produse destinate imbunatatirii calitatii vietii.

Evenimentul, organizat de catre ROMEXPO in parteneriat cu Camerele de Comert și Industrie din Romania, reuneste in perioada 14 – 17 martie 2013 cei mai importanti agenti implicati in domeniile: medicina alternativa, produse naturiste, stiinte si terapii spirituale, terapii complementare.

In celor patru zile, ROMEXPO va crea un cadru menit sa faciliteze accesul la informatie tuturor persoanelor interesate in stabilirea unui echilibru armonios intre minte, trup si suflet.

Desfasurata in aceeasi perioada cu Targul de Turism al Romaniei, expozitia va primi peste 40.000 vizitatori, oferind foarte multe facilitati expozantilor, conferentiarilor si vizitatorilor in perioada 14 – 17 martie 2013 la ROMEXPO.

Program de vizitare:

Joi – Sambata intre orele 10.00-20.00,
Duminica intre orele 10:00 – 18:00.
Locatie: Pavilionul E1, Pavilionul D2

Odata cu venirea primaverii toate simturile noastre renasc, iar mintea si inima cauta noi moduri de a se deschide. Va invitam sa va redescoperiti prin carti, adevarate surse de cunoastere si intelepciune in viata noastra.

Editura Herald va aduce la Festivalul de Spiritualitate, Medicina Alternativa și Terapii Complementare o bogata selectie de carte cu multe noutati editoriale. Va așteptam in cele patru zile de targ la standul Editurii Herald pentru a descoperi carti prin care te poti reinventa. Si nu uitati, avem promotii interesante si reduceri intre 15 si 35%.

Vizitati Targul, participati la evenimentele propuse, bucurati-va din plin de o primavara ca la carte. Pentru mai multe detalii vizitati: http://tma-expo.ro/

Accesati pagina web a editurii pentru a fi la curent cu ultimele aparitii: www.edituraherald.ro

Comunicat de presa Editura Herald

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

"Povestea unui omulet din clasa a IV-a", de Judy Blume (Editura Arthur)

Next Article

"Cercul dracesc al cuvintelor", expozitie dedicata scriitoarei Herta Muller

Related Posts
Clubul de carte Litera
Citește mai mult

Invitație la Clubul de carte Litera!

Jurnalistul cultural Marius Constantinescu este amfitrionul întâlnirilor cu cititorii în clubul de carte Litera. Ajuns în al șaptelea…

Total
0
Share