fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Editura Litera a inaugurat prima sa librarie din Bucuresti

stela_popescu

Tora-VasilescuMiercuri, 3 aprilie a.c., Litera a inaugurat prima librărie de pe bd. Magheru nr. 8-10, prilej cu care a demarat și campania de conștientizare a lecturii desfășurată sub sloganul “Uite cine citește!”

Cartile Editurii Litera pot fi cumparate si online. Vezi aici Litera online

Campania “Uite cine citește!” își propune redeșteptarea și cultivarea interesului pentru cărți în rândul românilor și mai ales al tinerilor. Ne bucurăm că s-au alaturat demersului nostru personalități ale vieții culturale și sociale din România. Transmitem cateva dintre gândurile și aprecierile celor care ne-au onorat cu prezența astăzi, la eveniment:

Stela Popescu: Mă bucură faptul că Litera demarează asemenea proiecte care încurajează lectura. Avem nevoie de cărți în viața noastră.

Simona-PatruleasaTora Vasilescu: Îmi place mult să citesc, cărțile m-au fascinat întodeauna. Acum, ca e primăvară și totul înmugurește, o campanie de încurajare a lecturii este bine venită și apreciată de toată lumea.

Oana Sârbu: Cel mai frumos timp petrecut cu tine, este acela petrecut într-o librărie.

Monica Davidescu: Nu este prima dată când colaborez cu editura Litera. Oamenii de aici îmi sunt dragi, iar cărțile Litera sunt speciale pentru mine.

Simona Pătruleasa: Este nevoie de cât mai multe campanii de încurajare a lecturii. Cartea îți crează o emoție puternică, iar cititul înseamnă plăcere. Și să nu uităm, puterea exemplului primează mereu.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Toate cartile de pe "Strada Fictiunii", cu 35% reducere

Next Article

Pe 4 aprilie il sarbatorim pe Dan Simmons

Related Posts

Total
0
Share