fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Editura Litera anunță un nou sezon de podcast #CuVoceTare

CuVoceTare

Editura Litera anunță relansarea podcastului #CuVoceTare, o scenă deschisă pentru conversații rafinate, relaxate și relevante în spațiul cultural actual. Intenția noastră este să colecționăm idei și voci care să ne ajute să găsim modalități de a fi #împreună în mijlocul unei lumi din ce în ce mai scindate. Ne propunem să creștem volumul calității, al inovației, al empatiei în spațiul public, să ne implicăm în conversațiile care lărgesc orizonturi și schimbă perspective.

Noul sezon se deschide joi, 16 martie, și va fi moderat de Ioana Bâldea Constantinescu, scriitoare, jurnalistă, blogger.

Nouă în formula aceasta sunt… eu, așa că iau lucrurile ca pe o provocare. Mă aduc pe mine, care am, metaforic vorbind, căști colorate, impregnate identitar, și o dorință destul de acută de a fi din nou într-un studio, într-un soundwave, într-o conversație tradusă în decibeli, în inima unui mixaj, pe o cortină, dincolo de ultimele secunde de outro… Sper să construiesc conținut relevant și să dau volum în voce unor vorbitori care schimbă lumea noastră mică, la propriu și la figurat, și o conectează din ce în ce mai mult melanjului de formule discursive, creative și existențiale căruia-i spunem secolul XXI.” (Ioana Bâldea Constantinescu, fragment dintr-un interviu oferit Alexandrei Bădicioiu Matei pentru IQads)

Vom vorbi despre literatură, dar și despre industrii creative, mentorat, cultură vizuală, arte, implicare socială, lifestyle, gastronomie și cultură instituțională cu invitați care construiesc verb asumat și schimbare concretă în domeniile lor. Radu Paraschivescu, Oana Gheorghiu și Carmen Uscatu, Cristina Stănciulescu, Sandra O’Connor, Laura Câlțea sunt numai câțiva dintre cei care au răspuns cu eleganță invitației de a-și susține punctele de vedere #cuvocetare la microfonul nostru.

https://youtu.be/YaB84PsPImU

Podcastul #CuVoceTare va fi disponibil, începând cu 16 martie, pe Spotify, Youtube, Apple Podcasts și pe Podcastul Google.

Comunicat Editura Litera

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Cărturești Carusel

Eveniment Litera: Să citim cu Doina Ruști la Cărturești Carusel

Next Article
Ziua Internațională a Poeziei

Eveniment Litera de Ziua Internațională a Poeziei

Related Posts

Total
0
Share