fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Editura Litera declară deschis al doilea sezon Nuntă ca la carte!

NuntaCaLaCarte2015

Editura Litera desfășoară în perioada 6 iulie – 10 noiembrie a doua ediție a campaniei Nuntă ca la carte, prin care oferă cărți-mărturii tuturor invitaților la nunțile câștigătoare.

Frumoasele povești de dragoste din colecția Cărți Romantice vor prinde viață în cadrul nunților cât se poate de reale, organizate ca la carte. Litera rescrie momentele importante ale evenimentului, astfel încât dansul mirilor devine lectura mirilor, meniul serii include nu doar bunătăți culinare, ci și literare, iar fiecare carte primită de către nuntași va purta un gând bun din partea mirilor pe prima pagină.

Înscrierea la concurs se face în perioada 6 iulie – 6 august, iar nunțile trebuie să aibă loc între 15 august și 10 noiembrie. Pentru a se înscrie în concurs – fie pentru nunta lor, fie pentru nunta unui prieten –  cititorii trebuie să intre pe pagina de Facebook și să eticheteze într-un comentariu la postarea concursului minimum 10 invitați la nuntă sau prieteni. Zece nunți se vor bucura de o organizare ca la carte! Norocoșii vor fi aleși prin tragere la sorți.

Colecţia Cărți Romantice cuprinde cele mai iubite romane de dragoste savurate de mii de cititori din România. Discursul viu, natural, o ţesătură complexă de relaţii emoţionale şi un final fericit sunt astăzi mărci indiscutabile ale unui roman de dragoste de succes. Volumele colecției apar în fiecare zi de vineri împreună cu revista Libertatea pentru Femei.

Mai multe detalii despre campanie și regulamentul acesteia găsiți în secțiunea Concursuri.

Comunicat Editura Litera

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Lansare de carte: "Uimitoarea istorie a lui Sabbatai Mesia", de Andrei Cornea

Next Article

Vocaţia care defineşte (recenzie la romanul „Stoner”, de John Williams)

Related Posts
Gaudeamus 2023
Citește mai mult

Editura Litera la Gaudeamus 2023

Editura Litera are plăcerea să își invite cititorii să se bucure de noi apariții editoriale, reduceri și întâlniri…

Total
0
Share