fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Editura Litera lanseaza in colectia Disney Audiobook o noua serie de povesti insotite de CD audio!

Disney Audiobook - Regatul de gheataMarţi, 11 martie, Editura Litera lansează în colecţia Disney Audiobook o nouă serie de 8 poveşti frumos ilustrate însoţite de CD audio.

Sub îndemnul “Citește și ascultă cele mai frumoase povești!”, Litera lansează în colecția Disney Audiobook o nouă serie de cărți ilustrate pentru copii. La întâlnirea cu cei mici vin de data aceasta personajele îndrăgite de la Disney Junior: prințesa Sofia, doctorița Plușica, Jake și pirații din Țara de Nicăieri, celebrul Mickey Mouse și prietenii săi, dar și eroii din filmele care rulează sau au rulat recent pe marele nostru ecran: Bucșă și Fulger McQueen (Mașini), curajosul Stropi Agrarescu (Avioane) sau cele două surori din Arendelle, Regatul de gheață.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=0a8a2c4d9&redirect_to=http%253A%252F%252Fwww.litera.ro%252Findex.php%252Fcopii%252Fcol-licente-internationale%252Fcol-disney.html”]Vezi aici mai multe carti din Colectia Disney[/button]

Cărțile sunt însoțite de un CD audio, astfel încât cei mici să poată asculta povestea în lectura uneia dintre vocile bine cunoscute ale eroilor amintiți: Valentin Uritescu (dl Smee din serialul Jake şi piraţii din Ţara de Nicăieri), Andra Gogan (prințesa Sofia și doctorița Plușica), Stefan Aruxandrei (Mickey Mouse), Claudiu Maier (Stropi din filmul Avioane), Anca Iliese (Anna din Regatul de gheață, filmul recent recompensat cu două premii Oscar.)

Prezentate într-o formă grafică de excepție, cu ilustrații bogate și un text accesibil copiilor cu vârsta cuprinsă între 2 și 7 ani, cărțile din colecția Audiobook reprezintă un prilej de bucurie pentru fanii poveștilor animate Disney.

Cele 8 povești Disney cu CD vor apărea în fiecare zi de marţi a următoarelor 8 săptămâni, la toate chioşcurile de ziare, exclusiv cu ziarul Libertatea.

Comunicat de presa Editura Litera

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Noutate la Editura Arthur: "Aventuri în Momilandia 1", de Tove Jansson

Next Article

Recomandare evenimente, 10 martie 2014

Related Posts

Total
0
Share