fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Editura Litera lanseaza Colectia METODA DUKAN, in 20 de volume

Din 26 februarie 2014,  Editura Litera îți aduce în premieră în România colecția Metoda DUKAN. Dieta numărul 1 în lume va fi prezentată în 20 de volume, săptămânal, la toate chioșcurile de ziare.

Metoda DUKAN cuprinde 700 de rețete noi, pentru a ajunge la greutatea corectă și a o păstra definitiv, Rețetele sunt ordonate în meniuri complete pentru fiecare etapă a dietei, sunt  explicate pas cu pas, cu informații clare și ilustrații sugestive. În plus, oferă soluții ingenioase pentru momentele speciale ale zilei: prânz în familie, cină cu colegii, chiar și petreceri aniversare!

Primul volum conține 28 de rețete, însoțite de prezentarea metodei (cu cele 4 etape) și de lista celor 100 de alimente autorizate pe toată durata dietei. Următoarele 19 volume vor apărea în fiecare zi de miercuri a următoarelor 19 săptămâni, exclusiv cu ziarul Libertatea.

„Pentru o viață sănătoasă nu e nevoie să renunți la plăcerea de a mânca.“ Dr. Pierre Dukan

metoda_dukan_litera

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

50% reducere la carti obligatorii pentru copii

Next Article

Cafeneaua bookuria (24.02.2014)

Related Posts
Clubul de carte Litera
Citește mai mult

Invitație la Clubul de carte Litera!

Jurnalistul cultural Marius Constantinescu este amfitrionul întâlnirilor cu cititorii în clubul de carte Litera. Ajuns în al șaptelea…

Total
0
Share