fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Editura Litera lanseaza impreuna cu Libertatea Colectia Dictionarul Elevului Destept

Dictionarul-elevului-destepDin 27 februarie 2014, Editura Litera îți aduce colecția Dicționarul elevului deștept, o serie de 8 volume care vor apărea, săptămânal, la toate chioșcurile de ziare.

Dicționarele se adresează în primul rând elevilor din ciclul gimnazial și din cel liceal. Ca atare, materialul a fost astfel selectat încât să se plieze pe abilitățile și pe sfera de interes ale publicului-țintă și, în acest fel, să poată constitui un instrument de lucru deopotrivă util și eficient în activitatea școlară.

Titlurile dicționarelor, care vor apărea exclusiv cu ziarul Libertatea în fiecare zi de joi, sunt:  Dicționar englez-român,  Dicționar român-englez,  Dicționar explicativ al limbii române, Dictionar ortografic al limbii române, Dicționar de sinonime, antonime și paronime, Dicționar de cuvinte și sensuri recente,  Dicționar geografic universal, Dicționar de expresii și locuțiuni românești.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Noutate la Editura Litera: "Draga viata", de Alice Munro

Next Article

Reviste si inserturi. Noi aparitii, astazi, 26.02.2014

Related Posts

Total
0
Share