fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Editura Litera lanseaza “LaLa Band Magazine”, revista unei generatii!

Lansare-Lala-Band-MagazineDe mâine, 23 mai, fanii serialului Pariu cu viața difuzat la PRO TV au un motiv în plus de bucurie: numărul 1 LaLa Band Magazine se va găsi la toate chioșcurile de presă din țară și la BookStop-urile Litera!

LaLa Band Magazine este revista dedicată trupei-fenomen LaLa Band. În cele 40 de pagini, conține noutăți, o trecere în revistă a principalelelor momente din istoria trupei, interviuri cu membrii LaLa Band, fotografii și detalii din viața personală și de scenă a celebrilor tineri care au revoluționat și împrospătat felul în care este percepută în România viața de adolescent.

Din LaLa Band Magazine nu lipsesc paginile de Beauty în care LaLa Girls dezvăluie secrete din ritualul lor de frumusețe, dar nici paginile de timp liber din care puteți afla preferințele fiecărui membru al trupei în materie de cărți, filme, muzică, vacanțe, sport sau shopping.

Rubrica COOL Fashion, realizată de unul dintre cei mai cunoscuți și creativi designeri români, Dana Budeanu, completează fericit structura revistei LaLa Band Magazine, care ne dorim să devină și în materie vestimentară un reper al bunului gust pentru adolescenți.

Există și o generoasă rubrică dedicată fanilor, câteva rubrici care dezvăluie secvențe din ultimele episoade ale serialului Pariu cu viața și multe alte surprize pe care vă invităm să le descoperiți.

LaLa Band Magazine este realizată de Editura Litera, în colaborare cu MediaPro Pictures. Revista se adresează tinerilor între 13 și 18 ani și se vrea un punct de informare și de întâlnire pentru toți fanii LaLa Band, dar și pentru cei care nu vor întârzia să devină.

Lansarea oficială LaLa Band Magazine va avea loc joi, 30 mai, de la ora 12.00, în standul Editurii Litera de la Târgul de Carte Bookfest 2013 (Romexpo, pavilion C2).

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Dan Chisu lanseaza la Bookfest romanul “Garsoniera din padurea de macarale”

Next Article

Good Company lanseaza cartea „Observarea de sine”, de Red Hawk, în prezenta autorului

Related Posts
revista UZP
Citește mai mult

Revista UZP nr. 26/2022

Primul aspect care poate fi menționat în legătură cu numărul 26/2022 al Revistei UZP este aria largă de…

Total
0
Share