fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Editura Litera ne semnaleaza un frumos concurs. Castigi un exemplar din “Regina Sudului”

“Regina Sudului”, telenovela plina de drame si iubiri, ce este difuzata de vineri pana duminica, la ora 20.30, ACASA, are la baza best-sellerul cu acelasi nume publicat la editura Litera si scris de Arturo Pérez- Reverte. Este o poveste speciala, in care drogurile si lupta pentru supravietuire se impletesc cu o iubire pierduta si transforma complet o tanara inocenta intr-o femeie puternica si ambitioasa. Autorul considera ca productia difuzata ACASA “Este o telenovela perfecta si ca interpretarea protagonistei Kate del Castillo este splendida”.
Romanul este despre supravietuire si iubire. Din praful străzilor mexicane în apele scânteietoare ale coastelor marocane, în Gibraltar și în Spania, „biografia“ fascinantă a Teresei Mendoza ne dezvăluie viața unei femei care nu are decât o alegere: aceea de a supraviețui.

„Cu bestsellerul Regina Sudului, Arturo Pérez-Reverte demonstreazǎ cǎ literaturii de bunǎ calitate îi prieşte puseul de adrenalinǎ. Cǎ se poate ca studiul de personaj sǎ rimeze cu thrillerul. Cǎ scenele de acţiune se simt în largul lor şi într-un roman 2 în 1.” (Alexandra Olivotto, Evenimentul Zilei)

ACASA te invita la concurs! Fanii telenovelei senzationale “Regina Sudului”, care condimenteaza serile de weekend, pot intra in posesia cartii ce sta la baza acesteia.
In perioada 22 octombrie-4 noiembrie, fanii se pot inscrie la concurs aici. Cei 20 de castigatori vor fi anuntati in data de 5 noiembrie, tot pe www.acasatv.ro. Mult succes!
bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Ateliere de creatie pentru copii organizate de Libraria Carturesti

Next Article

Nemira ne ofera 35% reducere pentru colectiile Babel si Yorick

Related Posts

Total
0
Share