fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Editura Litera si METRO ne invita la lansarea Disney English, povesti insotite de CD audio, in lectura actritei Margareta Paslaru

coperta_aliceVineri și sâmbată, 13 și 14 septembrie, începând cu ora 11:30, Editura Litera și METRO Cash & Carry România vă invită la lansarea Disney English, o colecție de povești clasice însoțite de CD audio, în lectura Margaretei Pâslaru. Evenimentele vor avea loc în magazinele METRO Berceni (13 septembrie) și METRO Militari (14 septembrie), în zona de carte a acestora. Ambele evenimente sunt acțiuni din campania ”Pregătește-te de școală”, organizată de METRO Cash & Carry România.

La eveniment, invitat de onoare va fi Margareta Pâslaru, îndrăgita actriță care a dat glas minunatelor personaje jucând rolul povestitorului. De asemenea, și Oana Sîrbu va intra alături de noi în lumea copilăriei și ne va vorbi despre importanța cărților pentru copii.

Evenimentele vor fi interactive: copiii sunt invitați să se joace și să citească, să asculte fragmente din povești în lectura Margaretei Pâslaru, să participe la concursuri și să obțină autografe. Vă invităm, așadar, la joc, copii, părinți și bunici, dar și pe toți cei care își doresc să intre în minunata lume a copilăriei!

Cărţile de activităţi Disney English combină învăţarea şi dezvoltarea inteligenţei copiilor prin joc, alături de poveștile Disney. Această serie de cărţi va îmbunătăţi nu numai engleza copiilor, dar şi capacităţile lor de recunoaştere, observaţie, decizie, memorie, raţionament, deducţie, conversie, calcul, conexiune etc. Fiecare carte are șase etape care abordează o temă comună. Fiecare etapă conţine jocuri noi şi interesante, a căror complexitate crește treptat. După terminarea fiecărui joc, copiii pot primi o recompensă simbolică pentru rezultatele obținute, sporind astfel interesul celor mici, care se vor simți mândri de realizările lor și vor fi mai interesați de aceste activități.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Prezentare de carte "Richter 8.9" in cadrul Festivalului BiblioCity

Next Article

Cumperi doua eBook-uri si-l primesti pe-al treilea Gratuit!

Related Posts

Total
0
Share