fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Editura Nemira ii asteapta pe timisoreni in Caravana BookLand

Vremea bună îmbie la relaxare şi la redescoperirea micilor plăceri ale vieţii. Şi ce poate fi mai frumos decât o plimbare printre rafturi cu cărţi, pentru a descoperi acolo adevărate bijuterii culturale?

Editura Nemira vă invită la cea de a treia ediţie a Caravanei BookLand la Timişoara, în Piaţa Unirii, un loc special pentru iubitorii de carte. Până pe 28 aprilie, în Piaţa Unirii, timişorenii sunt aşteptaţi cu mic, cu mare şi, bineînţeles, cu oferte irezistibile la carte, muzică, film şi jocuri, iar evenimentele culturale vor fi pe măsura aşteptărilor.

[button target=”_blank” style=”” class=”” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=9617003d6&redirect_to=http%253A%252F%252Fwww.nemira.ro%252F”]Vezi aici cartile Editurii Nemira[/button]

Aşa cum şi-a obişnuit deja cititorii, Nemira este prezentă în cadrul Caravanei BookLand cu o multe noutăţi, o ofertă editorială de impact şi numeroase alte surprize.

Întâmpinaţi vara cu o carte bună şi nu uitaţi că în curând toţi BookLanderii se vor reîntâlni în Bucureşti!

Articol preluat de nemiramedia.ro

bookland

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Ne place ce citim. Recomandarea zilei (25.04.2013)

Next Article

Alege carti de spiritualitate crestina, pentru un Paste plin de lumina!

Related Posts

Total
0
Share