fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Editura NEMIRA lansează editura de carte pentru copii NEMI

NEMI este o editură de carte pentru copii, parte a Grupului Editorial Nemira ce își propune, prin selecția titlurilor, să îndeplinească dubla funcție a cărților pentru copii: să placă și să educe.

Colecțiile Nemi se adresează copiilor de la 0 la 12 ani și cuprind atât cărți ilustrate, cărți de ficțiune, cât și non-ficțiune ce urmăresc să întregească educația celor mici.

Prmele 4 cărți publicate de Editura Nemi sunt deja pe piață, cei mici se pot bookura de ele.

Frumoasa adormită și fusul, de Neil Gaiman, este o repovestire modernă în stilul binecunoscut al prolificului scriitorul britanic. Într-o zi Gaiman a avut ideea să combine două dintre cele mai cunoscute basme clasice cu prinți și prințese, Albă-ca-Zăpada și Frumoasa adormită, dar s-a gândit ar fi interesant să le facă și ceva mai moderne. Așa că a complicat puțin acțiunea. Și personajele. Și s-a gândit că în secolul XXI nu mai e la modă să aștepți să fii salvată. Iar Chris Ridell a făcut niște minunății de ilustrații. Povestea e minunată, dar ilustrațiile sunt splendide.

frumoasa adormita si fusul
Cumpara cartea cu reducere de aici

Bronto, un dinozaur neastâmpărat, de Valentin Nicolau, este „povestea copilăriei fără de sfârșit”. Copilăria copiilor care descoperă lumea prin greșeli și prin joacă deopotrivă și copilăria părinților care o redescoperă alături de ei în timp ce fac tot posibilul să-i ajute să crească frumos. Iar ilustrațiile lui Alexandru Ciubotaru completează minunat textul.

bronto un dinozaur neastamparat
Cumpara cartea cu reducere de aici

Frații Tapper în război (unul cu celălalt), de Geoff Rodkey, este un volum amuzant și educativ despre eternele certuri dintre frați, despre răzbunare și iertare și despre lumea digitalizată în care trăiesc copiii de azi. Poznele celor doi frați gemeni, sunt teribil de distractive, dar cel mai interesant este felul discret în care autorul a introdus în narațiune importante elemente de cultură generală.

fratii tapper
Cumpara cartea cu reducere de aici

Băiatul care vorbea cu corbii (vol. I din seria „Neîmblânziții”), de Jacob Grey, este un roman urban fantasy, misterios și întunecat, cu o atmosferă ce amintește de Gotham-ul lui Batman. Este o carte cu un simbolism puternic, dar și cu multă acțiune și personaje insolite și interesante.

neimblanzitii
Cumpara cartea cu reducere de aici
bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
poezie

40% reducere pentru orice volum de poezie comandat de la Adenium

Next Article
Razboiul nu are chip de femeie

Războiul nu are chip de femeie, de Svetlana Aleksievici (fragment)

Related Posts

Total
0
Share