fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Editura Nemira lanseaza www.cpsfa.ro, site dedicat Colectiei de Povestiri Stiintifico-Fantastice

Odată cu relansarea brand-ului “Anticipaţia” în 2012, Editura Nemira şi-a propus să le ofere cititorilor săi nu numai o serie de produse editoriale complexe, ci şi informaţii şi literatură de înalt nivel din avangarda ficţiunii speculative contemporane, a ştiinţei şi cercetării.

Colecţia de Povestiri Ştiinţifico-Fantastice sau CPSF este o revistă dedicată genului SF& F, cu apariţie lunară, publicată de Editura Nemira. Revista CPSF este unul dintre proiectele editoriale dezvoltate sub brandul Anticipatia, şi se adresează unui public exigent, provocând inteligenţa și curiozitatea celor preocupaţi de explorarea prezentului aflat în permanentă mişcare şi de anticiparea viitorului.

Acum, CPSF are şi un cămin online, www.cpsfa.ro, un loc în care publicul poate “degusta” fragmente de proză ce se regăsesc în cuprinsul numerelor deja publicate, dar şi fragmente în avanpremieră din următorul număr al colecţiei. Numărul din mai vine cu surprize plăcute pentru cititorii fideli, cuprinzând un articol semnat de nimeni altul decât de Stephen Hawking, dar şi ficţiune de o înaltă valoare, născută sub condeiul unor autori români şi străini.

Colectia-de-Povestiri-Stiintifico-Fantastice-Anticipatia

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Pana la 75% reduceri in Targul de Paste de la Elefant.ro

Next Article

Campania vALLuntar “Mai multe carti, mai multe sanse” - finalista la Gala "Bun de Tipar"

Related Posts

Total
0
Share