fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Editura SIGMA lanseaza cartea “Insemnari volatile”, de Mihai Cezar Popesu

Editura SIGMA lansează joi, 20 noiembrie 2014, cartea “Însemnări volatile” de Mihai Cezar Popescu. Lansarea va avea loc în cadrul Târgului de Carte Gaudeamus 2014, în Sala Cupola de la Romexpo de la ora 16.00. Reprezentanții presei  și iubitorii de literatură și poezie sunt invitați să asiste la dezbaterea ce va avea loc cât și la evenimentul de lansare a cărții.

afis-insemnari-volatileLucrarea preia și prelucrează vechiul motiv literar, oglinda. Oglinda este martorul ce-l îndeamnă pe artist să  descifreze ” vibrații de abur firav” unde se produce firesc “declarația de iubire”: “iubita mea/ tristă   și lină / trestia mea/ învăluită -n vină / blând strecurată /  în dor picurată / undeva peste zbor/ tăceri mi te-arată .”

Mihai Cezar Popescu,  în primul Argument, dezvăluie plăcerea chinuită a autoanalizei imaginând, la un prim nivel al lecturii, o operație chirurgicală supravegheată de un “personaj calm, liniștit, care asistă neclintit la chinurile” sale. Volumul unitar și divers totodată, oferă o demonstrație a manierei elegant-spirituale prin care talentul poate fi strunit  și  lucrat cu migală.

Despre Editura SIGMA

Înființată  în 1990, Editura SIGMA, la mai bine de 21 ani de activitate, dă proba maturității sale. Mărturie stă evoluția sa pe piața editorială românească. Pornind inițial unidirecțional, cu o producție de carte centrată pe domeniul matematicii școlare, Editura SIGMA și-a diversificat, în timp, direcțiile de manifestare. Centrul de interes a rămas cartea școlară, intențiile noastre fiind de susținere și promovare în învățămantul românesc.

Comunicat de presa Editura Sigma

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Editura Integral ne invita la lansarea cartii "Gazele de sist si fracturarea hidraulica"

Next Article

Litera ne invita la evenimentul Cartile romantice. Mister si magie!

Related Posts
Bookfest 2023
Citește mai mult

Editura Litera la Bookfest 2023

În perioada 24-28 mai, Editura Litera este prezentă la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2023, desfășurat, ca în…

Total
0
Share