fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Elefant face casa buna cu cartea. A facut una si la propriu, din 4.000 de carti

casa-elefant

Vizitatorii târgului imobiliar tIMOn vor putea admira o casă realizată de elefant.ro pentru care au fost folosite nu mai puțin de 4.000 de cărți.

Casa elefant.ro, cu o suprafață de 5 mp, va fi amplasată în cadrul pavilionul expozițional pe tot parcursul târgului. Pentru finalizarea proiectului, o echipa de 4 oameni a lucrat activ aproximativ 30 de ore în zilele dinaintea deschiderii târgului.

Pe durata târgului, am pregătit la standul elefant.ro o multitudine de surprize pentru a încuraja cât mai puternic lectura. Construind o casă din 4.000 de cărți, ne-am dorit ca prezența noastră să fie una remarcabilă, iar experiența vizitatorilor, la fel ca și pe site, plăcută și sigură”, spune Dan Vidrașcu, CEO elefant.ro.

Evenimentul imobiliar tIMOn are loc în Bucuresti, în Piața Constituției, de joi, 24 aprilie până sâmbătă, 26 aprilie, între orele 10:00-20:00 și duminică, 27 aprilie, până la ora 17:00.

elefant.ro, magazinul online care în 2013 s-a transformat din cea mai mare librărie online într-un mall online dedicat familiei, se preocupă intens în acest an de extinderea ofertei atât la carte, eBooks și jucării, dar și la produse vestimentare, încălțăminte și accesorii, cosmetice și produse de îngrijire sau alte categorii ce vor fi listate în curând. În prezent, elefant.ro comercializează peste 130.000 de produse din categorii diverse, precum cărți, eBooks, jucării, articole de îmbrăcăminte sau cosmetice.

 

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Ecouri dupa evenimentul ”Noaptea cartilor deschise”

Next Article

90% reducere la eBook-ul "Un american la Chisinau". Doar azi

Related Posts

Total
0
Share