fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Elefant ne dezvaluie topul autorilor romani din 2013

intre-acteRadu Beligan, Lucian Boia şi Neagu Djuvara ocupă primele trei poziţii în topul autorilor români cu cele mai multe cărţi vândute în 2013 pe site-ul elefant.ro, informează MEDIAFAX.

Actorul Radu Beligan, cu a sa carte autobiografică “Între acte“, a reuşit să se claseze pe primul loc în topul celor mai bine vândute volume ale unui autor român, urmat de Lucian Boia, cu volumul “De ce e România altfel“, şi Neagu Djuvara, cu “O scurtă istorie ilustrată a românilor“.

Clasamentul celor mai citiţi autori români este completat, în ordine, de Dan Puric, Andrei Pleşu, Tudor Chirilă, Sega, Nicolae Steinhardt, Mihaela Bilic şi Dan Lungu.

“2013 a fost un an in care am remarcat preferinta tot mai multor cititori pentru autorii romani. Daca in clasamentul general e mai putin sesizabil, in topul cartilor digitale descarcate de pe elefant.ro cel putin jumatate dintre primele 10 cele mai vandute eBooks sunt titluri scrise de autori romani. 2014 se anunta un an cu multe lansari de carte romaneasca, atat non-fictiune, cat si fictiune sau memorialistica, astfel incat ii invitam pe toti pasionatii de lectura sa viziteze regulat elefant.ro pentru a fi la curent cu noutatile literare la cele mai accesibile preturi”, spune Adrian Dinu, COO la elefant.ro.

Vanzarile totale de carte romaneasca in 2013 s-au majorat cu 114% fata de 2012, in categoria eBooks evolutia fiind insa mai spectaculoasa, cresterile cifrandu-se la 166%. 

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Eveniment: Alex. Stefanescu – 50 de ani de activitate literara

Next Article

10 lecturi motivationale pe care le poti cumpara cu mai putin de 5 lei titlul

Related Posts

Total
0
Share