fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Elefant.ro te invita in «Camera cu jucarii»

Site-ul elefant.ro face astazi un pas surprinzator in piata magazinelor online. Pornind ca si proiect de librarie online, incepand de astazi elefantul se doreste a fi si mai mare, dar si mai frumos. De astazi puteti cumpara si jucarii, dar si jocuri online, toate frumos si cu grija selectate si ambalate deosebit de apetisant.

In mod clar acest pas este facut in urma unei atente analize a profilului cumparatorului de carte, dar si a oportunitatii de a oferi intr-un singur spatiu posibilitatea achizitionarii unor cadouri frumoase.

La cat de puternic s-a aratat elefant.ro in ultimii ani, cel putin in zona de carte online, suntem convinsi ca si in domeniul jucariilor vom avea surprize dintre cele mai placute. Povestea elefant.ro incepe cumva sa semene cu un mare succes rasunator din piata online romaneasca: emag.ro.

Felicitari elefant.ro!

Vezi mai departe cateva bannere senzationale de promovare a sectiunii de jucarii. Poate-ti si place cate ceva!

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

50% reducere: Jocurile Foamei (Hardcover), de Suzanne Collins (Editura Nemira)

Next Article

Memento libris! 40% reducere la o frumoasa selectie de carti

Related Posts
Clubul de carte Litera
Citește mai mult

Invitație la Clubul de carte Litera!

Jurnalistul cultural Marius Constantinescu este amfitrionul întâlnirilor cu cititorii în clubul de carte Litera. Ajuns în al șaptelea…

Total
0
Share