fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Elefant sărbătorește 30 de ani de Humanitas și oferă volume semnate de scriitorii editurii

Humanitas

Elefant.ro celebrează împreună cu Editura Humanitas 30 de ani de activitate a acesteia și va oferi azi, 14 mai, volume cu autograf semnate de cei mai îndrăgiți autori care au publicat de-a lungul timpului sub umbrela editurii printre care Gabriel Liiceanu, Andrei Pleșu, Horia Roman Patapievici, Mircea Cărtărescu, Ioana Pârvulescu, Radu Paraschivescu, Ioana Nicolae și Tatiana Niculescu.

Sergiu Chircă, CEO elefant.ro: “Editura Humanitas este unul dintre cei mai importanți contributori la evoluția culturală a societății românești din ultimele decenii. Ne onorează să sărbătorim alături de partenerii noștri 30 de ani de cultură de calitate sau, așa cum îi place domnului Liiceanu să spună, 30 de ani de la apariția insulei Humanitas. Îi felicit pentru toate realizările de peste ani, pentru toate cele peste 3000 de titluri lansate, o enormă contribuție la industria de carte din România și sper ca următorii 30 de ani să fie cel puțin la fel de spectaculoși”.

Comunicat prSTEPS

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Recviem vesel pentru tata

Recviem vesel pentru tata, de Radu Paraschivescu (Editura Humanitas, 2020)

Next Article
colecția Kronika

Promoție Litera: 50% reducere la cărțile din colecția Kronika

Related Posts

Total
0
Share