fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

eMAG ne aduce al doilea val de Black Friday. Poti cumpara si benzina online! :)

eMAG a avut o zi fabuloasa. Reducerile pe care le-au anuntat au tinut in priza zeci de mii de cumparatori. Primul val de Black Friday a fost unul “monstruos” si ne bookuram foarte tare ca s-au vandut foarte, foarte multe carti. Este un lucru bun si simtim ca am contribuit si noi putin la asta, bineinteles impreuna cu voi.

Acum, eMAG nu se da batut si pregateste al doilea val de Black Friday. Gasesti in continuare reduceri foarte mari la multe categorii de produse. Cartile rezista si ele in topul reducerilor, asa ca inca mai poti sa-ti cumperi ceva dragut si mai multe carti ieftine.

Mi-a placut foarte mult produsul surpriza din acest an: de la eMAG se poate cumpara benzina sau motorina :) Sub forma unor vouchere cu care putem merge la pompa. Treaba faina este ca astfel carburantul este mai ieftin cu 10%, ceea ce nu e de colo. Voucherele sunt in valoare de 200 de lei si am inteles ca nu se acorda decat 1 pentru fiecare client.

Vezi aici valul doi de reduceri Black Friday

 

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Super oferta de Black Friday de la libraria BookLand

Next Article

Inserturi: "Rasplata unui rege" de Jennifer Blake impreuna cu Libertata

Related Posts
revista UZP
Citește mai mult

Revista UZP nr. 26/2022

Primul aspect care poate fi menționat în legătură cu numărul 26/2022 al Revistei UZP este aria largă de…

Total
0
Share